Survivor 5: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων
Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5;

Για πρώτη φορά, το βράδυ της Κυριακής, οι νέες ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών βρέθηκαν απέναντι από τον παρουσιαστή του Survivor 5, Γιώργο Λιανό, στο συμβούλιο του νησιού. Στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής, είχε προηγηθεί το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα με τις δύο νέες ομάδες να βρίσκονται για πρώτη φορά αντιμέτωπες.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, λοιπόν, μετά και τις αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων, η Μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη. Έτσι, οι νέοι Διάσημοι ήταν αυτοί που είχαν πρώτο λόγο στο συμβούλιο του Survivor 5. Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν είχε να φοβηθεί κάτι από αυτό το πρώτο συμβούλιο της νέας του ομάδας, καθώς ήταν αυτός που κέρδισε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και δε θα μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Μέσα από την γνώριμη διαδικασία της ψηφοφορίας, η νέα ομάδα των Διάσημων θα έπρεπε να βγάλει έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση και, μάλιστα, αυτόν που θεωρεί τον πλέον αδύναμη στη σύσταση της. Στο κλείσιμο της βραδιάς, ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα στους παίκτες και να αποκαλύψει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Οι συμπαίκτες του έδωσαν ως επιχείρημα για να τον ψηφίσουν και να τον βγάλουν στον τάκο τον τραυματισμού του.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
FT
3 - 0
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;