Πέτρος Φιλιππίδης: Θα ζητήσει να γίνει κεκλεισμένων των θυρών η εξέταση των τριών γυναικών
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο δικηγόρος των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη αποκάλυψε πως η πλευρά του ηθοποιού θα καταθέσει αίτημα να γίνει η εξέτασή των τριών γυναικών που τον καταγγέλουν κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, με την δίκη του να έχει διακοπεί, ήδη, μία φορά και να έχει οριστεί εκ νέου για τις 28 Μαρτίου. Στην εκπομπή το «Πρωινό», ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο δικηγόρος των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον γνωστό ηθοποιό, αποκάλυψε πως η μεριά του γνωστού ηθοποιού θα καταθέσει αίτημα να γίνει η εξέτασή τους κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Δημητρακόπουλος:

«Υπάρχει μία εξέλιξη που με προβληματίζει. Είδα ότι η πλευρά προς υποστήριξην της κατηγορίας, θα ζητήσει εξέταση των τριών γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Είναι μία εξαίρεση από την αρχή της δημοσιότητας της δίκης γιατί πιστεύω ότι η δημοσιότητα διασφαλίζει μία πιο σωστή και πιο ορθή δικαστική απόφαση.

Όταν υπάρχει κίνδυνος, ιδιαίτερα σε αδικήματα που έχουν σχέση με τη γενετήσια ζωή, οι καταγγέλλουσες να υποστούν ένα ψυχικό βάσανο, δίνεται η δυνατότητα να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό το αίτημα θα υποβληθεί στη μετά διακοπή δικάσιμο και το πιθανότερο είναι να γίνει δεκτό. Από εκεί και πέρα, ας ελπίσουμε οι διαρροές που θα γίνουν να είναι διαρροές που θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;