MasterChef 6: Η αποχώρηση που περίμεναν πολλοί
Ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε από το MasterChef 6.

Μία ακόμα δοκιμασία αποχώρησης παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο MasterChef 6. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θέλησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην κουζίνα και να ετοιμάσουν τα καλύτερα πιάτα ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Αυτήν την εβδομάδα τη δοκιμασία του Mystery Box κέρδισε ο Βασίλης Μπόλλος, ενώ, το τεστ Δημιουργικότητας ο Γιάννος Σδούγκας. Ο Γιάννος, μετά τη νίκη του, αναδιαμόρφωσε τις δύο ομάδες του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, καθώς πήρε πίσω στην κόκκινη ομάδα τον Τζόναθαν Χάρτνετ και έστειλε πίσω στην Μπλε ομάδα τη Φανή Ζιώγα. Επίσης, όρισε ξανά ως αρχηγό της Μπλε ομάδας τον Δημήτρη Ταϊρίδη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε ορισμένους συμπαίκτες του.

Από την εξωτερική δοκιμασία, η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που έχασε και ο Δημήτρης Ταϊρίδης έβγαλε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σταύρο Λορέντζο. Ο παίκτης, μάλιστα, το είχε ζητήσει. Από την μετέπειτα ψηφοφορία προέκυψαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση η Φανή Ζιώγα και ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Στη συνέχεια, οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα γλυκό των ζαχαροπλαστών, Γιάννη Κίκιρα και Ευγένιου Βαρδακαστάνη. Ο παίκτης που είχε το πιο αδύναμο πιάτο ήταν αυτός που θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο παίκτης αυτός ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Η ανακοίνωση έκανε τον εξώστη να χαμογελάσει, ενώ, ο Δημήτρης εξέφρασε τα παράπονά του για συμπεριφορές που θεωρεί πως εξέλαβε. Ο Βασίλης Μπόλλος, με τον οποίο είχαν έρθει σε αρκετές αντιπαραθέσεις, ανέφερε:

«Απίστευτο. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ γιατί ότι έκανε, το έκανε λόγω στρατηγικής.»

To Τοp 14 του MasterChef 6

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;