Survivor 5: Η απρόσμενη αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς
Survivor 5: Μεγάλη ανατροπή - Αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μεγάλο φαβορί

Στο επεισόδιο του Survivor 5 που προβλήθηκε χθες Τετάρτη (16/3) Διάσημοι και Μαχητές διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού με τους «Κόκκινους» να αναδεικνύονται τελικά νικητές στον στίβο μάχης. Έπειτα, οι παίκτες και οι παίκτριες των δύο ομάδων βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Από την ομάδα των «Μαχητών» υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Τζο Μαριδάκη, ενώ από τους «Διάσημους» ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η παίκτρια όμως που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε οριστικά από το Survivor 5 ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία για πολλούς θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έμειναν άφωνοι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και ξέσπασαν σε κλάματα με την Κάτια να αποχαιρετάει τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές της λέγοντας:

«Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Ένας κύκλος μόλις έκλεισε. Περίεργο το συναίσθημα, ήρθε κλιμακωτά και βαρούσε ένα καμπανάκι μέσα μου. Έδεσε το σημερινό αγώνισμα και πήρα τη ρεβάνς μου. Νιώθω την πιο ωραία γαλήνη που έχω ζήσει στη ζωή μου. Λυπάμαι που φεύγω. Ήθελα λίγο χρόνο ακόμα. Καλό κουράγιο και θα σας βλέπω από τον καναπέ μου. Ευχαριστώ που μού δώσατε ξανά την ευκαιρία να είμαι εδώ».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;