MasterChef 6: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Ποιος κέρδισε στη δοκιμασία ασυλίας
MasterChef 6: Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Πέμπτη (18/3) είδαμε τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας που φάνηκε να δυσκολεύει και τις δύο ομάδες.

Για ακόμη μία φορά η ομάδα που κέρδισε και βγήκε για φαγητό σε ένα εστιατόριο με τον Γιάννη Αποστολάκη ήταν η ομάδα των «Κόκκινων» με τους «Μπλε» να μένουν πίσω για να διαγωνιστούν στην Δοκιμασία Ασυλίας.

Πριν όμως οι «Μπλε» διαγωνιστούν στη δοκιμασία Ασυλίας ο Δημήτρης που επανατοποθετήθηκε από τον Γιάννο στη θέση του αρχηγού έπρεπε να προτείνει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση υποδεικνύοντας τον Σταύρο, αν και όλοι οι παίκτες και οι παίκτριες της ομάδας είχαν ζητήσει να είναι εκείνοι υποψήφιοι. Ο Δημήτρης δικαιολόγησε την επιλογή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι πρέπει να είναι ο Σταύρος γιατί όπως είπε και ο ίδιος είχε αναλάβει το πιάτο που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Έπειτα, σειρά είχε η δοκιμασία ασυλίας στην οποία οι παίκτες και οι παίκτριες έπρεπε να δημιουργήσουν ένα club sandwich με τη δοκιμασία να τελειώνει όταν τρία club sandwich θα έφταναν μπροστά στους κριτές. Οι τρεις πρώτοι που παρέδωσαν τα πιάτα τους ήταν η Ελισάβετ, η Φανή και ο Νικήτας, οι οποίοι διεκδίκησαν την κάρτα ασυλίας. Τελικά ο παίκτης που αναδείχθηκε νικητής ήταν ο Νικήτας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;