MasterChef 6 - Βασίλης: «Ο Δημήτρης έχει μπει ξεκάθαρα για να κάνει σόου»
MasterChef 6: Όσα δήλωσε ο Βασίλης Βαλέχας μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από τον διαγωνισμό.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τρίτη (15/3) έξι παίκτες και παίκτριες γιαγωνίστηκαν μαγειρικά για την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Ο παίκτης που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης, αλλά στο τελευταίο λεπτό έγινε μία μεγάλη ανατροπή και αυτός που αποχώρησε λίγο πριν τους «15» ήταν ο Βασίλης Βαλέχας

Ο Βασίλης Βαλέχας δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους και έτσι, σήμερα Τετάρτη (16/3) μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό. Φυσικά, ο Βασίλης Βαλέχας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Δημήτρη ή αλλιώς Μπόμπαινα που ουσιαστικά «έσωσε» με την οικειοθελή αποχώρησή του. Άλλωστε, ο Δημήτρης είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του φετινού MasterChef με το κοινό και τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές του να μην δείχνουν μεγάλη συμπάθεια προς το πρόσωπό τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

«Ο Δημήτρης μες στον διαγωνισμό δεν έχει να κάνει με το μαγειρικό κομμάτι που λέει ότι τον μειώνουμε και τον ξεφτιλίζουμε. Δεν έχει καμία σχέση. Ο Δημήτρης, όλοι ξέρουμε, είναι τριάντα χρόνια μάγειρας. Απλώς έχει καταφέρει αντί να ασχολιόμαστε με τον Δημήτρη ως μάγειρα να ασχολιόμαστε με τον Δημήτρη ως προσωπικότητα. Και όχι με μία προσωπικότητα, αλλά με τις πενήντα προσωπικότητες του», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του MasterChef 6 και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει σκεφτεί δυο, τρία σενάρια μπροστά από αυτό που είπε! Εύκολα γράφει ένα σενάριο το παιδί. Είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει».

«Για μένα έχει μπει ξεκάθαρα για να κάνει σόου και θέλει συνέχεια να είναι τα φώτα στραμμένα πάνω του. Είμαι σίγουρος 100% ότι θα φύγει στις δύο, τρεις επόμενες δοκιμασίες και βάζω το χέρι μου στη φωτιά», κατέληξε ο Βασίλης μιλώντας για τον πρώην συμπαίκτη του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;