MasterChef 6: Οι μεγάλες αλλαγές στις ομάδες και η στρατηγική του Γιάννου που εκνεύρισε το Twitter
MasterChef 6: Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού - Οι αντιδράσεις του Twitter

Ακόμη ένα επεισόδιο MasterChef 6 προβλήθηκε χθες Τετάρτη (16/3), όπου ο Γιάννος ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και των πλεονεκτημάτων που συνεπάγεται αυτή η νίκη «τάραξε» τις ισορροπίες στις δύο ομάδες.

Έτσι, ο Γιάννος εκτός από το πλεονέκτημα της κάρτας ασυλίας είχε τη δυνατότητα να αλλάξει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας και να πραγματοποιήσει μία ανταλλαγή παικτών/παικτριών. Ο Γιάννος επέλεξε να επαναφέρει ως αρχηγό των «Μπλε» τον Μπόμπαινα, αν και είναι γνωστό πως ο Δημήτρης φέρνει αναστάτωση στην αντίπαλη ομάδα. Επιπλέον, αποφάσισε να στείλει ξανά την Φανή στους «Μπλε» και να πάρει πίσω τον Τζόναθαν που στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία είχε πάει στην Μπλε Ομάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Υπενθυμίζεται πως η Φανή ήταν η πρώτη αρχηγός των «Μπλε» και παρά την κόντρα της με τον Γρηγόρη ο Μπόμπαινας αποφάσισε να τη στείλει στους «Κόκκινους» ως παλιότερος νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας.

«Στέλνω τη Φανή στη μπλε ομάδα γιατί θα φέρει αναστάτωση», δήλωσε ο Γιάννος κάνοντας τη συγκεκριμένη ανταλλαγή, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντιπάθεια του κοινού κάτι που φάνηκε αρκετά στο Twitter, όπου πήρε κατά κάποιο τρόπο τα «σκήπτρα του κακού» από τον Μπόμπαινα. Πάντως η Φανή δεν φάνηκε να ταράζεται αφού φαίνεται πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές της.

Μάλιστα, η στρατηγική που φάνηκε να έχει ο Γιάννος δεν άρεσε στο Twitter το οποίο την σχολίασε αρκετά αρνητικά.

Το χθεσινό ζητούμενο της ομαδικής δοκιμασίας ήταν η fusion κουζίνα με τις δύο ομάδες να πρέπει να δημιουργήσουν πέντε πιάτα με διαφορετικά υλικά από διαφορετικές χώρες σε περίεργους συνδυασμούς. Ως προτεινόμενες χώρες επιλέχθηκαν η Γαλλία, η Ισπανία, η Ταϊλάνδη και η Ιαπωνία με τους παίκτες να πρέπει να μεγαλουργήσουν βάσει της κουζίνας αυτών των χωρών.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν το γεγονός πως η Κόκκινη Ομάδα που συνήθως κερδίζει στις ομαδικές ήταν σε πλήρη αποσυντονισμό με τον Γρηγόρη να εκνευρίζεται βλέποντας ότι γίνονταν λάθη που θα μπορούσαν να διορθωθούν. Μάλιστα σε κάποιο σημείο ο Γρηγόρης είπε στους παίκτες και τις παίκτριες της ομάδας του εμφανώς εκνευρισμένος: «Κάντε ό,τι γουστάρετε. Δεν υπάρχει συνεννόηση».

Καλεσμένος ήταν ο σεφ Αντώνης Δρακουλαράκος, ο οποίος μαζί με τους κριτές δοκίμασε, σχολίασε και αξιολόγησε τα πιάτα των δύο ομάδων. Απ’ ότι φάνηκε από τα σχόλιά τους και οι δύο ομάδες είχαν αστοχίες, οπότε μένει να δούμε το σημερινό επεισόδιο για να δούμε ποια ομάδα είχε τις λιγότερες και ποια ομάδα θα είναι η ηττημένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;