Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αυτοί που κάποτε με θάψανε δεν μίλησαν ποτέ - Ένας δεν βγήκε να αναθεωρήσει»
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «Στούντιο 4».

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός, Ρένος Χαραλαμπίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τετάρτης (16/3), όπου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής του επιτυχίας, «Φτηνά τσιγάρα». Μεταξύ άλλων ο Ρένος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στην κινηματογραφική και τηλεοπτική του καριέρα, αλλά και στον «πόλεμο» που έχει δεχθεί για τις δουλειές του.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για την τηλεόραση ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε χαρακτηριστικά:

«Τότε υπήρχε το περιβόητο τρικάμερο. Ένα είδος τηλεόρασης σε πλατό που θεωρούνταν χαμηλής καλλιτεχνικής ποιότητας. Δηλαδή ήταν ένα σετ με τρεις κάμερες και έπαιζαν οι ηθοποιοί. Κάτι τέτοιο βεβαίως ήταν και το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» το οποίο και θεωρούταν δεύτερης ποιότητας».

Έπειτα, συνέχισε λέγοντας:

«Ας μην βλέπουμε τις τεράστιες επιτυχίες αλλά τις διαχρονικές επιτυχίες! Ας πούμε έκανα το σίριαλ «Με τα παντελόνια κάτω» το 2013, είχε αδιανόητη τηλεθέαση και ξεχάστηκε. Είχε 70% τηλεθέαση. Η μεγαλύτερη δηλαδή τηλεοπτική μου επιτυχία είναι μια επιτυχία που όλοι ξεχάσαμε. Το γιατί μένει κάτι διαχρονικό αποτελεί αίνιγμα». 


Εκτός των άλλων ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε και για τις ερωτικές του σχέσεις, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο χωρίζει από μία σχέση.

«Έχω μία αφέλεια στον ερωτικό τομέα», δήλωσε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι: «Εγώ παιδιά έχω ζήσει πολύ ήπιους χωρισμούς πολιτισμένους. Με χειραψία. Πιστεύω ότι όταν κάτι τελειώνει, το μίσος και η σύγκρουση είναι συστατικά που δεν βοηθούν στο ταξίδι της ζωής».

Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του στον χώρο του κινηματογράφου, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Έχω κάνει λάθη. Δεν θα έπαιρνα πολύ σοβαρά τις κριτικές. Εγώ εμφανίστηκα στον κινηματογράφο ως σκηνοθέτης – δημιουργός στα 25-26 μου, τότε που στην Ελλάδα υπήρχαν πέντε εφημερίδες και πέντε περιοδικά. Σε θάβανε οι εφημερίδες και γινόσουν ρεζίλι στο πανελλήνιο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις σφοδρές κριτικές, που δέχθηκε και για τον τρόπο, με τον οποίο τις αντιμετώπισε λέγοντας:

«Δέχτηκα σφοδρή κριτική ως νέος, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν και πολύ προκλητικός. Με την πρώτη ταινία είχα βγει στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και είχα δηλώσει “Αντίο παλιόκοσμε”. Έτσι νόμιζα εγώ και όρμηξε ο παλιός κόσμος και άρχισε να… δέρνει. Αλλά όταν σηκώνεις το λάβαρο της επανάστασης, θα δώσεις και θα φας. Αυτοί που κάποτε με θάψανε δεν μίλησαν ποτέ. Ένας δεν βγήκε να αναθεωρήσει. Ήμουν πολύ νέος και πληγώθηκα», κατέληξε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;