Σάκης Αρσενίου - Survivor 5: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο ριάλιτι επιβίωσης
Σάκης Αρσενίου: Όσα είπε για το Survivor 5 μετά την αποχώρησή του.

Ο Σάκης Αρσενίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης (16/3), όπου αναφέρθηκε στη σύντομα συμμετοχή του στο Survivor 5 αποκαλύπτοντας πόσα κιλά πήρε για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και πόσα έχασε.

«Έβαλα 7 κιλά για να πάω στο Survivor και τελικά καλά έκανα. Έχασα 10 κιλά σε δύο εβδομάδες. Καίμε πάρα πολλές θερμίδες, τρώμε ελάχιστα, περιμένουμε πολλές ώρες στα γυρίσματα. Είναι μια εξαιρετική εμπειρία και όποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο, τον προκαλώ να πάει. Δεν έχει καμία σχέση η πραγματικότητα με το να κάθεσαι στον καναπέ και να το βλέπεις», δήλωσε ο Σάκης Αρσενίου.

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε ορισμένες συμπαίκτριες και συμπαίκτες του και την άποψη που σχημάτισε για αυτές/αυτούς.

«Η Ναυσικά είναι εξαιρετικό παιδί, με ήθος. Η Ευρυδίκη είναι πολύ έξυπνη. Ο Γιώργος Κατσαούνης την ερωτεύτηκε πραγματικά κι από την άλλη πλευρά η Μυριέλλα το έπαιξε όπως ήθελε. Το “και σε θέλω και πουλάει” που είχε πει ο Γιώργος, εγώ το πιστεύω ότι μπορεί να το έχει πει. Ο Τάκης είναι έντονος χαρακτήρας. Δεν είναι κακό παιδί. Θέλει να θυματοποιείται. Είναι πάντα έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρσενίου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;