Ο Νίκος Μουτσινάς «δίκασε» Τούνη και Τσιτσιπά - «Θέλουν να τα πουν όλα με το κινητό στο χέρι»
Ο Νίκος Μουτσινάς για την Ιωάννα Τούνη και τον Στέφανο Τσιτσιπά στο «Καλό Μεσημεράκι».

Την τελευταία εβδομάδα η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει στρέψει το βλέμμα της στην εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία με τον κόσμο να παρακολουθεί σοκαρισμένος τις εξελίξεις. Όλοι και όλες μιλάνε για αυτό το θέμα, ενώ πολλές εταιρείες και κολοσσοί έχουν κάνει μπλόκο στη Ρωσία ως μέρος των ευρύτερων κυρώσεων προς τη χώρα για τον πόλεμο που έχει κηρύξει στην Ουκρανία.

Μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων όμως υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, αφού κάποιοι celebrities φαίνεται να μην ασχολούνται με όσα συμβαίνουν τριγύρω τους και ζουν κατά κάποιο τρόπο στον κόσμο τους. Έτσι, όχι μόνο δεν σχολίασαν το θέμα, αλλά οι κινήσεις τους μπορούν να θεωρηθούν έως και προκλητικές. Η  Ιωάννα Τούνη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μερικοί από αυτούς με τον Νίκο Μουτσινά να τους σχολιάζει στο πλαίσιο του Stand Up στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)


Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, κατά την διάρκεια του stand up του στην εκπομπή του, αναφέρθηκε στο περιβόητο ταξίδι του γνωστού τενίστα στο Μαλιμπού, αλλά και στην επίσκεψη της influencer στο Ντουμπάι.

«Το μυαλό του είναι σε ένα μαγικό μέρος. Στα μπαλάκια του όλα… Του τένις. Την ξεγνοιασιά του να είχα. Αν ακούσεις τίποτα μαχητικά αεροπλάνα, μην ασχοληθείς. Θα είναι ο Ευαγγελάτος. Το έχει πολύ με το timing ο Στέφανος. Πώς είναι και η Τούνη; Έχει πάει Ντουμπάι. Μπήκε στη λιμουζίνα και μας ενημέρωσε. Δεν είχες αγωνία; Μπράβο. Μα Θέλεις να το ξέρεις αυτό. Βοηθάει στο γενικότερο καλό. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα. Λιμουζίνα στο Ντουμπάι εν μέσω πολέμου. Θέλουν να τα πουν όλα με το κινητό στο χέρι», σχολίασε με ειρωνικό και καυστικότητα ο Νίκος Μουτσινάς μιλώντας για την στάση που κρατούν αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;