Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (17 - 23/3)
Κινηματογράφος: Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους (17 - 23/3).

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες με νέες και πολυαναμενόμενες ταινίες να κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μία από αυτές είναι «Το Ταξίδι Στα Αστέρια» που είναι η μπασκετική ιστορία του Παναθηναϊκού και μετά την online πρεμιέρα της ήρθε η στιγμή να την δούμε και στη μεγάλη οθόνη. Επιπλέον, το «Ασθενοφόρο», η ταινία που βασίζεται στην ομώνυμη δανέζικη ταινία, έχει ξεχωρίσει ήδη τόσο για το σενάριό του όσο και για καστ του.


Τέλος, την «χρυσή» τριάδα των πιο αναμενόμενων ταινιών συμπληρώνει το «Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή» με τους Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson και Salma Hayek.

Αυτές και μερικές ακόμη είναι οι κινηματογραφικές επιλογές της εβδομάδας που έρχεται.

1. Ταξίδι στα αστέρια

Υπόθεση: Η ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού “ζωντανεύει” ξεκινώντας από τις αρχές του 20ου αιώνα και φτάνοντας στο σήμερα. Η ταινία συνδυάζει στοιχεία μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ επισκέπεται γνωστές και αφανείς πτυχές στη σταδιοδρομία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με έμφαση στην καθοριστική συνδρομή της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Μετά την online πρεμιέρα της ταινίας, τώρα έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

2. Ασθενοφόρο

Υπόθεση:  Ένας παρασημοφορημένος βετεράνος, ο Γουίλ, που είναι απελπισμένος να βρει χρήματα ώστε να καλύψει το κόστος της ιατρικής περίθαλψης της γυναίκας του, ζητά βοήθεια από το ένα πρόσωπο που ξέρει ότι δεν θα έπρεπε – τον θετό του αδερφό, Ντάνι. Πρόκειται για έναν χαρισματικό εγκληματία που θα του κάνει προσφορά για μια δουλειά: τη μεγαλύτερη ληστεία τραπεζών στην ιστορία του Λος Άντζελες, με λεία 32 εκατομμύρια δολάρια. Με την επιβίωση της συζύγου του να κρίνεται στο νήμα, ο Γουίλ δεν μπορεί να αρνηθεί την προσφορά.

Όταν η απόδραση από την τράπεζα πηγαίνει εντυπωσιακά στραβά, τα απελπισμένα ετεροθαλή αδέλφια κλέβουν ένα ασθενοφόρο, στο οποίο επιβαίνει ένας τραυματισμένος αστυνομικός που είναι ετοιμοθάνατος και μια νοσοκόμα. Σε μια καταδίωξη υψηλής ταχύτητας που δεν σταματά ποτέ, ο Γουίλ και ο Ντάνι πρέπει να αποφύγουν τις αστυνομικές δυνάμεις, να κρατήσουν τους ομήρους ζωντανούς και με κάποιο τρόπο να προσπαθήσουν να μην σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, στην πιο παρανοϊκή απόδραση που έχει συμβεί ποτέ στο Λος Άντζελες.

3. Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή

Υπόθεση: Το πιο θανάσιμο και παράξενο δίδυμο του κόσμου – ο σωματοφύλακας Μάικλ Μπράις και ο εκτελεστής Ντάριους Κινκέιντ – επιστρέφουν σε μια ακόμα ριψοκίνδυνη αποστολή. Δίχως άδεια και υπό επιτήρηση, ο Μπράις αναγκάζεται από την ασταθή γυναίκα του Ντάριους, την διαβόητη διεθνούς φήμης απατεώνισσα Σόνια Κινκέιντ, να επανέλθει στην ενεργό δράση. Καθώς οδηγείται εκτός ορίων από τους δύο προστατευόμενους του, οι τρεις τους εμπλέκονται σε μια παγκόσμια συνομωσία και σύντομα θα βρεθούν ανάμεσα στην Ευρώπη και ένα εκδικητικό και παντοδύναμο εχθρό.

4. Νέα Τάξη

Υπόθεση: Ένας γάμος της υψηλής κοινωνίας σε μία έπαυλη στο Μεξικό διακόπτεται αναπάντεχα όταν μια εξέγερση σκορπά τον τρόμο. Ιδωμένη μέσα από τα μάτια της νύφης και των υπηρετών της οικογένειας, η βίαιη αυτή ταξική έκρηξη σηματοδοτεί την αρχή του τέλους ενός πολιτικού συστήματος, που δίνει τη θέση του σε κάτι νέο, αλλά οδυνηρό. Βραβείο Αργυρός Λέοντας – Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο φεστιβάλ Βενετίας.

5. Δεσμοί Γυναικών

Υπόθεση: Η Αμίνα μεγαλώνει μόνη της την δεκαπεντάχρονη κόρη της Μαρία. Ο ήδη εύθραυστος κόσμος τους καταρρέει όταν η Αμίνα ανακαλύπτει ότι η κόρη της έχει μείνει έγκυος σε μια χώρα όπου απαγορεύονται οι εκτρώσεις και από τη θρησκεία και από το νόμο. Γύρω τους όμως χτίζεται ένα απρόσμενο δίχτυ προστασίας από την γυναικεία κοινότητα.

6. Ο Κύριος Μπάχμαν και η Τάξη του

Υπόθεση: Ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ γύρω από την κοινωνική ενσωμάτωση των μεταναστών. Πορτρέτο της σχέσης ενός αντισυμβατικού δασκάλου δημοτικού με τους μαθητές του που ανήκουν σε πολυπολιτισμικές οικογένειες και λαϊκά κοινωνικά στρώματα.

7. Η Βοή του Κόσμου

Υπόθεση:  Ελλάδα, Ρωσία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Κίνα, Σενεγάλη. Συναντώντας νέους σ’ αυτές τις χώρες νιώσαμε τον παλμό τους να προμηνύει μια βοή και μια έκρηξη. Η πτώση του κομμουνισμού, η κρίση του καπιταλισμού, οι οικολογικές καταστροφές, τα μεταναστευτικά κύματα, η παγκοσμιοποίηση ήταν τα θέματα που ξεπετάγονταν στα ταξίδια μας. Η νέα γενιά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, εκτεθειμένη, αβοήθητη χωρίς να μπορεί να οραματίσει ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Αυτή η “Βοή” ήταν η “φωνή” της νέας γενιάς. Τα λόγια, οι εικόνες, οι ήχοι και η μουσική τους συνθέτουν τις νότες μιας οπτικοακουστικής συμφωνίας με τίτλο: “Η ΒΟΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;