Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Επίσκεψη σε ουκρανικό εστιατόριο στα Εξάρχεια
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε χθες (14/3), ουκρανικό εστιατόριο στα Εξάρχεια, εκφράζοντας τη στήριξή της.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε χθες (14/3)  στα Εξάρχεια το ουκρανικό «Cafe Bar 67» της Αλεξάνδρας και των παιδιών της, Ολένα και Μπογδάν, που ήρθαν στην Ελλάδα από την Ουκρανία πριν από 22 χρόνια.

H κ. Σακελλαροπούλου συζήτησε με την Αλεξάνδρα για την αγάπη και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι Έλληνες προς τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό, καθώς και πώς την βοήθησαν, πριν από χρόνια, να ενσωματωθεί στη χώρα μας και να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Πριν από μερικές ημέρες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε αναφερθεί ξανά στον ουκρανικό λαό με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

«Μία μέρα σαν τη σημερινή, μέρα τιμής για τις γυναίκες όλου του κόσμου που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο, έχουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας τις γυναίκες της Ουκρανίας. Εκείνες που έμειναν να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, που αντιμετωπίζουν άοπλες τα ρωσικά τανκς, που αφουγκράζονται το βουητό του πολέμου κλεισμένες στα υπόγεια των σπιτιών τους ή στις στοές του μετρό σφίγγοντας στην αγκαλιά τους τα μωρά τους ή τα φέρνουν στον κόσμο ενώ γύρω τους πέφτουν οι βόμβες.

Και, φυσικά, όλες αυτές που πήραν τον δρόμο της προσφυγιάς κρατώντας απ’ το χέρι τα παιδιά τους, υποβαστάζοντας τους γέροντες γονείς τους, περπατώντας χιλιόμετρα για να ξεφύγουν από τον όλεθρο”, είπε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία της στην κοινή ειδική συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα “Οι αγώνες για τη θεμελίωση των δικαιωμάτων των Γυναικών».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;