The Umbrella Academy: Πότε θα δούμε την τρίτη σεζόν στο Netflix;
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν του «The Umbrella Academy».

Μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του Netflix είναι η υπερηρωική σειρά που βασίζεται σε κόμικ, «The Umbrella Academy». Η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους φανς που περιμένουν πώς και πώς την τρίτη σεζόν της σειράς. Το Netflix (επιτέλους) ανακοίνωσε πότε θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τον νέο κύκλο της σειράς.

Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς θα κάνει 22 Ιουνίου 2022 και έχουμε ένα teaser trailer που πρέπει να δεις!

Τα νέα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κινηματογράφου SXSW, ενώ είδαμε και τα πρώτα πλάνα που φέρουν τόσο τα μέλη της Umbrella Academy, όσο και αυτά της Sparrow Academy, έτοιμα να τα βάλουν η μία με την άλλη. Η επίσημη σύνοψη της τρίτης σεζόν από το Netflix αναφέρει:

«Έχοντας σταματήσει την ημέρα της κρίσεως του 1963, η Umbrella Academy επιστρέφει σπίτι στο παρόν, πεπεοισμένοι ότι έχουν αποτρέψει την αρχική αποκάλυψη και έφτιαξαν το ξεχασμένο τους timeline μια για πάντα. Αλλά μετά από μια στιγμή χαράς, συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς (εντάξει, καθόλου) έτσι όπως τα άφησαν. Και μπαίνει η Sparrow Academy. Έξυπνοι, στυλάτοι και τόσο ζεστοί όσο και μια θάλασσα από παγόβουνα, οι Sparrows συγκρούονται αμέσως με τους Umbrellas σε μια βίαιη μάχη που φαίνεται ότι είναι το λιγότερο που τους νοιάζει. Οδηγώντας μέσα από προκλήσεις, απώλειες και εκπλήξεις – και αντιμετωπίζοντας μια άγνωστη καταστροφική οντότητα που προκαλεί το χάος στο σύμπαν (κάτι που ίσως προκάλεσαν οι ίδιοι) – το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πείσουν τη νέα και πιθανόν καλύτερη οικογένεια του Μπαμπά να τους βοηθήσει να φτιάξουν ότι κατέστρεψε η άφιξή τους. Θα βρουν τρόπο να γυρίσουν στην προ-αποκαλυπτική ζωή τους; Ή αυτός ο νέος κόσμος θα αποκαλύψει περισσότερα από ένα απλό πρόβλημα στο timeline;»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Λαμ
18:00
-
Άρη
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;