Φώτης Σπύρου: «Ο Φιλιππίδης έχει κάνει φρικτά πράγματα που δεν λέγονται»
Ο Φώτης Σπύρου για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός Φώτης Σπύρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τις δηλώσεις Ρουβά που σήκωσαν «θύελλα» αντιδράσεων, τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και όσα βίωσε ο ίδιος στον χώρο.

Όσον  τον Δημήτρη Λιγνάδη ο ηθοποιός δήλωσε:

«Τον γνώριζα τον Δημήτρη Λιγνάδη όπως τον γνώριζε και πολύς κόσμος. Δεν τα περίμενα όλα αυτά όπως δεν τα περίμενε και κανένας προς Θεού. Δε νομίζω ότι ήξερε κανένας ότι αν έχουν γίνει αυτά, είναι αυτά».

Με αφορμή τον Δημήτρη Λιγνάδη ο Φώτης Σπύρου σχολίασε και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά που έφεραν σφοδρές αντιδράσεις στα social media και όχι μόνο.

«Όταν λέγονται κάποια πράγματα στον αέρα, γιατί λέγονται τη στιγμή που λέγονται, αυτό θα χρησιμοποιηθεί σαν δήλωση. Εμένα δεν με νοιάζει μόνο το τι λέγεται. Το πότε λέγεται είναι το σημαντικό. Αν προσέξεις τα πράγματα, έχουν έναν χρόνο. Αυτός ο χρόνος πολλές φορές είναι ύποπτος, με υποψιάζουν τα πράγματα» δήλωσε στη συνέχεια ο Φώτης Σπύρου.

Έπειτα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και την κακοποιητική συμπεριφορά του στο παρελθόν.

«Υπήρχαν χαρακτηριστικά που τον έκανα στον χώρο μας δυσάρεστο. Η αλαζονεία είναι γνωστή. Υπήρχε αλαζονεία, αυτό είναι αλήθεια. Περνάγανε όλοι άσχημα, άσχημα όμως, όλοι δίπλα του και κανένας δε μίλαγε. Πολλοί χαίρονται που για άλλο πράγμα τιμωρήθηκε, αλλά τιμωρείται επιτέλους. Υπάρχει Θεός, δικαίωση, δίκιο; Τη βρήκε από αλλού, από άλλο σκοτάδι. Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο. Είναι γνωστά πια, έχουν γίνει γνωστά, τα έχω ακούσει. Έχει κάνει φρικτά πράγματα που δεν λέγονται. Έχουν γίνει καταγγελίες στο ΣΕΗ που δεν λέγονται, πολύ σοβαρές που δεν θα βγουν στη δημοσιότητα, πολύ σοβαρές».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;