Βασίλισσα Ελισάβετ: Αρνείται να χρησιμοποιήσει αναπηρικό αμαξίδιο - Απούσα στην εκδήλωση στο Αββαείο του Westminster
Βασίλισσα Ελισάβετ: «Φουντώνουν» οι φήμες για προβλήματα υγείας - Τι αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα

Δυσκολίες και κινητικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η βασίλισσα Ελισάβετ αδυνατώντας να περπατήσει και να βγάλει βόλτα τα αγαπημένα της σκυλιά τους τελευταίους έξι μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δίνει στο «φως» της δημοσιότητας η Mirror η 95χρονη μονάρχης δεν μπορεί πλέον να απολαύσει τις βόλτες που συνήθιζε να κάνει στον προαύλιο χώρο του Κάστρου του Γουίνδσορ με την ίδια να κρατάει αρνητική στάση στην ιδέα να χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο αναπηρικό αμαξίδιο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα μάλιστα της Mirror αναφέρεται ότι ίσως το κινητικό της πρόβλημα θα μπορούσε να κάνει την βασίλισσα Ελισσάβετ να μην είναι παρούσα του πολυαγαπημένου συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου, αν και τονίζεται ότι πρόθεσή της να παραστεί χρησιμοποιώντας έστω το μπαστούνι της.

Βέβαια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror είναι έντονη η ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας, αφού ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα έχει ακυρώσει ορισμένες δημόσιες εμφανίσεις της. Για παράδειγμα, στη σημερινή εκδήλωση της Κοινοπολιτείας στο Αββαείο του Westminster θα μπορούσε να παρευρεθεί χρησιμοποιώντας το μπαστούνι. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε το Παλάτι του Buckingham, θα την αντικαταστήσει ο πρίγκιπας Κάρολος.

Παράλληλα, η βρετανική εφημερίδας «The Sun» αναφέρει και εκείνη πως η βασίλισσα Ελισάβετ πλέον δεν μπορεί να απολαύσει τις βόλτες της στον προαύλιο χώρο του Κάστρου του Ουίνδσορ, ενώ η σκέψη ότι μπορεί να μην καταφέρει ποτέ ξανά να σταθεί όρθια της προκαλεί φόβο.

«Η Βασίλισσα δεν είναι πολύ καλά. Όταν έχει στρες η Βασίλισσα συνήθως στρέφεται στα αγαπημένα της σκυλιά και μάλιστα από τότε που απεβίωσε ο σύζυγός της , τα έβγαζε έξω σχεδόν κάθε μέρα. Τα σκυλιά είναι μια μεγάλη παρηγοριά για τη Βασίλισσα, επομένως είναι κρίμα που δεν μπορεί να τα βγάλει βόλτα», ανέφερε μεταξύ άλλων πηγή που επικαλείται η «The Sun».

Επιπλέον, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του του Sky News, αρμόδια για τα ζητήματα του παλατιού, Ριάνον Μιλς, η απόφαση να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση η Βασίλισσα Ελισάβετ σχετίζεται με τη δυνατότητα της βασίλισσας να ταξιδέψει και να παραστεί στην τελετή με την Mills να αναφέρει στο Twitter τα εξής:

«Η απόφαση δεν σχετίζεται με κάποια ασθένεια».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;