Βίντεο με οδηγού εκχιονιστικού στο Πήλιο γίνεται το απόλυτο viral
Ένας οδηγός εκχιονιστικού στο Πήλιο μοιράστηκε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν ώρα εργασίας και έγινε viral.

Η κακοκαιρία «Φίλιππος» έφερε χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας και μέσα στον Μάρτιο μας έδωσε μοναδικές εικόνες με μαγευτικά τοπία. Ανάμεσα στις εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχώρισε ένα από έναν οδηγό εκχιονιστικού στο Πήλιο. Το βίντεο έγινε αμέσως viral.

Ο συγκεκριμένος οδηγός εκχιονιστικού μοιράστηκε την «τρέλα» που έχει για τη δουλειά του και έγινε viral. Όχι άδικα θα πούμε. Το βίντεο μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η αντιπεφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε:

«Απλά δείτε το… για viral το βλέπω.

Για αυτές τις αυθεντικές και ανεπιτήδευτες στιγμές αξίζει να ζεις και να υπηρετείς τον τόπο σου …Να βλέπεις πως άνθρωποι άυπνοι για τρία εικοσιτετράωρα έχουν διάθεση και χαρά… Δε χάνουν το χιούμορ τους . Δε μιζεριάζουν, δε σου κάνουν παράπονα που στη 1 το βράδυ τους βγάζεις από την οικογένεια τους με δύο ώρες ύπνου και ξανά στο τιμόνι… Και έτσι γινόμαστε όλοι μια εργασιακή δεμένη οικογένεια που μόνο θετικό αποτέλεσμα φέρνει . Και αυτό δε χτίζεται με κανένα άλλο τρόπο παρά μόνο έτσι …απλά και όμορφα… Ε ναι…

Από το δυσμενές κρατάμε τα θετικά, τη δυσκολία την κάνουμε ευκαιρία και όταν αυτή είναι η οπτική σου έτσι οδεύουν τα πράγματα . Νιώθω περήφανη που υπηρετώ ένα τόπο με τέτοιους ανθρώπους.»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;