MasterChef 6: Απόψε οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας κρίνονται στον... πόντο! [Trailer]
MasterChef 6: Όσα θα δούμε απόψε στον διαγωνισμό.

Σήμερα Πέμπτη (10/3) θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα επεισόδιο MasterChef 6το οποίο έρχεται μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής δοκιμασίας που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο. Μάλιστα, ο Μάριος ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας είχε ορισμένα πλεονεκτήματα, με αποτέλεσμα να αλλάξει τον αρχηγό των «Μπλε» αντικαθιστώντας τον Δημήτρη με τη Βασιλική και ανταλλάζοντας τον Τζόναθαν με τον Γιάννο. Επιπλέον, η ομάδα του χρονικό προβάδισμα αφού η νίκη του έδωσε περισσότερο χρόνο στους «Κόκκινους» στην ομαδική δοκιμασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο trailer τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για να ακούσουν τις βαθμολογίες των κριτών. Απ’ ό,τι φαίνεται για ακόμη μία φορά θα υπάρξει ένταση στην ομάδα των «Μπλε» με τον Δημήτρη Ταϊρίδη να δακρύζει. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φαίνεται σε κάποια στιγμή του trailer να ρωτάει έναν παίκτη ή μία παίκτρια αν οι κριτές τον ή την έχουν προσβάλλει, ενώ το αποτέλεσμα όπως ακούγεται να λέει ο Πάνος Ιωαννίδης θα κριθεί στον έναν πόντο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Έτσι, «παρά τρίχα» μία ομάδα θα βρεθεί κερδισμένη και θα βγει για φαγητό με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ οι παίκτες και οι παίκτριες της ηττημένης ομάδας θα διαγωνιστούν για την ασυλία. Η δοκιμασία για την ασυλία περιλαμβάνει ψάρι και στο τέλος του επεισοδίου ένας παίκτης ή μία παίκτρια θα μπορεί να αισθάνεται ασφαλής στον εξώστη.

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (10/3) στις 21:00 στο Star.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;