MasterChef 6: Η συγκινητική αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαγειρικής
Ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 6.

Από το Τεστ Δημιουργικότητας, που παρακολουθήσαμε στο προχθεσινό επεισόδιο του MasterChef 6, αναδείχθηκαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μάλιστα, στο επεισόδιο της Τρίτης, ένας από αυτούς τους παίκτες έπρεπε να αποχωρήσει από το σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Νικητής στο Τεστ Δημιουργικότητας ήταν ο Μάριος Λιόλιος, ο οποίος κατοχύρωσε και τα πλεονεκτήματα για την επόμενη Ομαδική Δοκιμασία. Στη συνέχεια, είδαμε την Ελπίδα να προκαλεί σε μαγειρική μονομαχία τον Βασίλη Μπόλλο και να καταφέρνει να του αποσπάσει την κάρτα ασυλίας.

Στη δοκιμασία αποχώρησης οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση σεφ ήταν ο Γιώργος Μελανδίνος, η Βασιλική Δροσάτου και η Καλλιόπη Μπεζαντέ. Όμως, η Ελπίδα έκανε την ανατροπή και αποφάσισε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στην Καλλιόπη και, έτσι, τη θέση της πήρε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Στη συνέχεια, οι τρεις παίκτες έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο πιάτο αντιγραφής για να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef 6. Κάθε ένας από τους τρεις διαγωνιζόμενους ήθελε να πείσει τους τρεις κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, πως αξίζει μία θέση στο ριάλιτι μαγειρικής.

Η δοκιμασία αποχώρησης απαιτούσε προσήλωση και συγκέντρωση. Όμως, ένας παίκτης ξέφυγε στο ψήσιμο και δεν πέτυχε την ολοκλήρωση του πιάτου του. Αυτός ήταν ο Γιώργος, ο οποίος αποχώρησε και από το MasterChef 6. Μάλιστα, η Βασιλική συγκινήθηκε γιατί ο Γιώργος ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο σπίτι και όλοι είχαν να πούνε έναν καλό λόγο για τον ίδιο.

Το Top 17 του διαγωνισμού μαγειρικής

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;