Eurovision 2022: Η ΕΡΤ αποκάλυψε πότε θα ακούσουμε το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής
Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία που θα ακούσουμε το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2022.

Σιγά σιγά πλησιάζει η ημερομηνία που έχει δώσει ως προθεσμία η EBU για να αποκαλύψουν τα τραγούδια που θα τους εκπροσωπήσουν στη Eurovision 2022 όλες οι χώρες που θα λάβουν μέρος στον φετινό διαγωνισμό. Έτσι, η ΕΡΤ αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο πότε και πού θα ακούσουμε το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής και της Αμάντα Γεωργίαδη.

Το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής για τον φετινό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμός Μουσικής θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη στις 10 Μαρτίου. Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από ένα τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Το τραγούδι θα το ακούσουμε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ 1, «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το τραγούδι είναι σε σύνθεση της ίδιας της Αμάντα Γεωργιάδη μαζί με τον Νορβηγό συνεργάτη της Bjorn Helge. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του βίντεο κλιπ, που γυρίστηκε στη Σύμη, ανέλαβε ο Κώστας Καρύδας.

Αξίζει να σου θυμίσουμε ότι η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μέρος του πρώτου ημιτελικού στις 10 Μαϊου και, τότε, θα μάθουμε εάν θα περάσει η χώρα μας στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;