Βλαντιμίρ Πούτιν: «Η επιχείρηση» θα σταματήσει μόνο αν οι Ουκρανοί σταματήσουν να πολεμούν
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρθηκε στην «στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, την Κυριακή, 6 Μαρτίου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν, και μίλησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και το πότε αναμένεται να σταματήσει.

Όπως δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος, «η επιχείρηση» στην Ουκρανία θα σταματήσει μόνο αν οι Ουκρανοί σταματήσουν να πολεμούν και μόνο αν οι απαιτήσεις της Μόσχας ικανοποιηθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου. Μάλιστα, τόνισε εκ νέου ότι η «επιχείρηση», όπως χαρακτηρίζει η Μόσχα την εισβολή της στην Ουκρανία, εξελίσσεται βάσει σχεδίου.

Πρόσθεσε πως ελπίζει πως οι Ουκρανοί διαπραγματευτές θα κρατήσουν μια πιο εποικοδομητική προσέγγιση και θα λάβουν υπόψη τους την πραγματικότητα. Ενώ, συμπλήρωσε πως η Μόσχα είναι έτοιμη για διάλογο με την Ουκρανία και ξένους εταίρους.

Από την πλευρά του ο Ερντογάν, σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο για άμεση κατάπαυση του πυρός, άνοιγμα ανθρωπιστικών διαδρόμων και υπογραφή συμφωνίας ειρήνης.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;