MasterChef 6: Μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση
Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το MasterChef 6.

Η Μπλε ομάδα βρέθηκε μπροστά σε μία πολλή δύσκολη ψηφοφορία στο MasterChef 6. Η ομάδα που ηττήθηκε στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία έπρεπε να αναδείξει και τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αλλά και να αποχαιρετήσει ένα από τα μέλη της.

Από τη διαδικασία εξαιρέθηκε ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος επέλεξε να κρατήσει την ασυλία για τον ίδιο. Η απόφασή του αυτή συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών σχολίων από τους συμπαίκτες του. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας δεν μπορούσε να ψηφιστεί, επίσης, την Ελισάβετ Κοντοκώστα, η οποία κέρδισε την Δοκιμασία Ασυλίας, και τον Βασίλη Μπόλλο, ο οποίος έχει μόνιμα την κάρτα ασυλίας στα χέρια του.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είχε οριστεί από το επεισόδιο του MasterChef 6 που παρακολουθήσαμε την Πέμπτη και ήταν ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης. Στην ψηφοφορία που έγινε στο επεισόδιο της Παρασκευής, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Σταύρος Λορέντζος βρέθηκαν να συμπληρώνουν την τριάδα των υποψηφίων.

Για τη δοκιμασία αποχώρησης ο κάθε παίκτης κλήθηκε να ξεπεράσει τον εαυτό του. Καλεσμένος των τριών chef κριτών Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήταν ο chef και Food Stylist του MasterChef 2022, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, που έφερε μαζί του ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων. Το αποτέλεσμα απαιτούσε συγκέντρωση και ψυχραιμία και για έναν παίκτη δεν ήταν τόσο εύκολο, μετά την κακή ψυχολογία της ψηφοφορίας.

Ο παίκτης με τη χειρότερη επίδοση ήταν αυτός που θα έπρεπε να αποχώρηση και από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Τελικά, ένας παίκτης δεν πρόλαβε καν να στήσει το πιάτο του και ήταν αυτός που αποχώρησε από το παιχνίδι, καθώς οι κριτές δεν το βαθμολόγησαν καν. Αυτός ήταν ο Πέτρος.

Το Top 18 του φετινού MasterChef

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;