Survivor 5: Ποιος αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο;
Survivor 5: Ο παίκτης που αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στο επεισόδιο του Survivor 5 που προβλήθηκε χθες Τετάρτη (2/3) είδαμε ακόμη έναν παίκτη να αποχωρεί από το νησί του Αγίου Δομίνικου. Αρχικά, σημειώνεται πως οι 4 υποψήφιοι ανήκαν και στις δύο ομάδες με του «Διάσημους» να ψηφίζουν τη Βρισηίδα Ανδριώτου ως πρώτη υποψήφια για να ακολουθήσει στη συνέχεια την παίκτρια στον τάκο ο Σπύρος Μαρτίκας από τους «Μαχητές».

Έπειτα, ο Απόστολος Ρουβάς που κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια τη Μυριέλλα Κουρεντή από την ομάδα του, ενώ στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας των «Μαχητών» υπέδειξε τον Γιάννη Τσολάκη για αγωνιστικούς λόγους. Ετσι, οι υποψήφιοι ήταν οι εξής: η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιάννης Τσολάκης.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor 5 ήταν ο Γιάννης Τσολάκης. Μάλιστα νωρίτερα η Σοφιάννα Αβραμάκη είχε δηλώσει πως θα ήταν το χειρότερο σενάριο αν αποχωρούσε και θα ήταν δύσκολη η επιβίωση χωρίς εκείνον.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και λίγο πριν την αποχώρησή του ο Γιάννης Τσολάκης δήλωσε:

«Δεν ξέρω τι να αισθανθώ. Αυτή τη στιγμή δέχομαι μία επίθεση συναισθημάτων μέσα μου. Δεν θα ξεχάσω εδώ πέρα σε αυτό το παιχνίδι. Είπε ο Σάββας κάτι πάρα πολύ ωραίο, ότι κανένας δεν θα ξεχάσει κανέναν γιατί είμαστε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία που ζούμε. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Θα έχω χρόνια να αναλύω αυτά που έχω περάσει. Από το Survivor θα κρατήσω όλες τις δύσκολες στιγμές, την εναλλαγή συναισθημάτων, όλα τα έπαθλα και τις δυστυχίες που μοιραστήκαμε με τα παιδιά, την πείνα, το ότι κοιμόμουν σε ένα πλημμυρισμένο ξύλο, τις χαρές μας και πολλά άλλα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
34'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;