Φονικό στην Ανδραβίδα: Ποιος είναι ο δράστης που ξεκλήρισε μια οικογένεια - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία της υπόθεσης
Φονικό στην Ανδραβίδα: Πώς προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» τα πτώματα.

Ένας άνδρας, η σύζυγός του και τα δύο από τα τρία παιδιά βρήκαν μαρτυρικό θάνατο το  βράδυ της Τετάρτης (2/2) στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα, του νομού Ηλείας. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ο πρώην άνδρας της 37χρονης φέρεται πως είναι ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας. Το μόνο μέλος της οικογένειας που έζησε είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί, ένα 12χρονο αγόρι που είχε αποκτήσει η 37χρονη με τον πρώην σύζυγό της, το οποίο έλειπε από το σπίτι κι όταν γύρισε αντίκρυσε έναν ζωντανό εφιάλτη.

Το παιδί πήρε το μικρότερο αδερφάκι του στα χέρια του και βγήκε στους δρόμους για να ζητήσει βοήθεια. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που αξιοποιεί η Αστυνομία ερευνώντας την υπόθεση, τα πτώματα του 32χρονου και της 37χρονου βρέθηκαν εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Διερχόμενοι πολίτες που αντίκρισαν το θέαμα με το μικρό παιδί να εκλιπαρεί για βοήθεια ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε το άτυχο μωράκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί σκοπεύουν να εξεταστεί ο 12χρονος από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να λύσουν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν τεθεί τόσο από την στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα όσο και από την ζωή με την οικογένεια του. Αυτά που τους απασχολούν σε πρώτη φάση είναι η σχέση του πατριού του με την μητέρα του, την σχέση της μητέρας του με τον βιολογικό του πατέρα και κυρίως αν γνώριζε ή είχε καταλάβει τυχόν αντιπάθειες και διαφωνίες του ζευγαριού με τρίτα άτομα.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η περίπτωση να σκότωσε ο 32χρονος τη γυναίκα και τα παιδιά του και να αυτοκτόνησε απορρίπτεται, ενώ όλα δείχνουν πως δράστης είναι ο πρώην άνδρας της άτυχης γυναίκας. Το φονικό έγινε στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Προφανώς ο δράστης είχε σκοπό να εξαφανίσει τα πτώματα, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή, ενδεχομένως η εμφάνιση του 12χρονου.

Ο φερόμενος ως δράστης ζει μόνιμα στο Λουτράκι και αναζητείται από την Αστυνομία. Υπάρχει όμως ένα σενάριο που θέλει ο δολοφόνος να είναι άλλος, κάποιος που μπορεί να είχε διαφορές με την οικογένεια, αλλά μέχρι στιγμής κανείς από την κωμόπολη δεν έχει αναφέρει κάτι συγκεκριμένο. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν και τη λήψη καταθέσεων από άτομα που θα μπορούσαν με τις μαρτυρίες τους να συνεισφέρουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Τις προσπάθειες εξιχνίασης του εγκλήματος των αστυνομικών Ηλείας, συνδράμουν κλιμάκια από Αττική και Αχαΐα.

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς, ώστε να διακριβωθούν οι αιτίες θανάτου των μελών της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 0 
 1