MasterChef 6: Ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν guest στο χθεσινό επεισόδιο και το Twitter τον «αποθέωσε»
Ο Ηλίας Μαμαλάκης βρέθηκε στο MasterChef 6 και το Twitter ενθουσιάστηκε!

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τετάρτη (2/3) είδαμε ακόμη μία ομαδική δοκιμασία με τους «Μπλε» και τους «Κόκκινους» να ρίχνονται στη μάχη για τη νίκη. Πριν ξεκινήσουν να μαγειρεύουν βέβαια ο Βασίλης από τους «Μπλε» ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας κατάφερε μεν να κερδίσει την κάρτα ασυλίας, αλλά είχε και ένα ακόμη πλεονέκτημα στην ομαδική. Έτσι, επέλεξε να έρθει ο Χριστόφορος στην ομάδα του και επέλεξε πρώτος τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν οι «Μπλε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Το τελευταίο πλεονέκτημά του ήταν η επιλογή ανάμεσα στην «απενεργοποίηση» ενός παίκτη/παίκτριας της αντίπαλης ομάδας δηλαδή να μη μαγειρέψει κάποιος και στην προσθήκη 20 επιπλέον λεπτών στην ομάδα του. Ο Βασίλης αποφάσισε να παίξει στρατηγικά και επέλεξε να δώσει περισσότερο χρόνο στην ομάδα του. Έτσι, οι παίκτες και οι παίκτριες της Μπλε Ομάδας είχαν στη διάθεσή τους 2 ώρες και 50 λεπτά για να μαγειρέψουν, ενώ οι Κόκκινοι 2 ώρες και 30 λεπτά.

Αυτό όμως δεν ήταν το highlight του χθεσινού επεισοδίου. Αντιθέτως το άτομο που «έκλεψε» την παράσταση ήταν ο αγαπημένος γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης, που επί σειρά ετών παρουσίαζε την αγαπημένη ταξιδιωτική και μαγειρική εκπομπή «Μπουκιά και Συχώριο». Απ’ ότι φάνηκε λοιπόν ο γλυκύτατος Ηλίας Μαμαλάκης είχε λείψει πολύ από το κοινό με το Twitter όπως είναι αναμενόμενο να τον «αποθεώνει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Δείτε μερικά Tweets:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;