MasterChef 6: Εντάσεις και δοκιμασία ασυλίας στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε [Trailer]
MasterChef 6: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (3/3).

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τετάρτη (2/3) οι παίκτες και οι παίκτριες των δύο ομάδων μαγείρεψαν για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο. Ο Βασίλης των «Μπλε» ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας είχε κάποια πλεονεκτήματα, τα οποία χρησιμοποίησε υπέρ της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, πήρε τον Χριστόφορο στην ομάδα του, επέλεξε πρώτος τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν οι «Μπλε» και επέλεξε να δώσει περισσότερο χρόνο στην ομάδα του. Έτσι, οι παίκτες και οι παίκτριες της Μπλε Ομάδας είχαν στη διάθεσή τους 2 ώρες και 50 λεπτά για να μαγειρέψουν, ενώ οι Κόκκινοι 2 ώρες και 30 λεπτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο χθεσινό επεισόδιο καλεσμένος ήταν ο αγαπημένος γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο που οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Έπειτα, μαζί με τους κριτές δοκίμασε τα πιάτα, τα σχολίασε και τα βαθμολόγησε.

Έτσι, στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (3/3) θα δούμε τους κριτές να σχολιάζουν τα πιάτα ενώπιον των ομάδων με τις εντάσεις «να δίνουν και να παίρνουν» στο επεισόδιο. Ο Γιώργος δηλώνει στην κάμερα εμφανώς εκνευρισμένος «θα φτάσεις στην δεκάδα μόνος του» και δεν αποκλείουμε να αναφέρεται στον Δημήτρη. Σε γενικές γραμμές στο trailer βλέπουμε πολλά άτομα της «Μπλε Ομάδας» να είναι εκνευρισμένα και να κατακεραυνώνουν ένα ή ίσως περισσότερα άτομα. Πάντως το σίγουρο είναι πως υπάρχουν εντάσεις μεταξύ τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Μόλις η βαθμολογία των πιάτων ολοκληρωθεί η ομάδα που θα νικήσει θα απολαύσει μία έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ η ηττημένη θα «πέσει» στη μάχη για την ασυλία. Έτσι, όπως συμβαίνει μετά από κάθε ομαδική δοκιμασία οι παίκτες και οι παίκτριες θα διαγωνιστούν στην δοκιμασία ασυλίας, η οποία περιλαμβάνει 15 καμπάνες.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1