Νότης Χριστοδούλου: «Τον πατέρα μου τον είδα δύο φορές στη ζωή μου»
Ο Νότης Χριστοδούλου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «The 2night Show».

Ο νικητής του «Fame Story» Νότης Χριστοδούλου ήταν χθες Τρίτη (1/3) καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του και το γεγονός πως ποτέ δεν αποδέχτηκε την ομοφυλοφιλία του. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον πατέρα του, τον οποίο όπως δήλωσε έχει δει μόνο δύο φορές στη ζωή του.

Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας για το σήμερα είπε:

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με το ταλέντο μου, με την αυτοθεραπεία μου, με τον χώρο αυτόν που είναι ο χώρος του design. Πριν από το Fame Story δούλευα στην μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρία σαν σκηνογράφος. Είχα δουλέψει με πολύ σημαντικούς σκηνοθέτες. Είχα κοιμηθεί σε πλατό. Εγώ στα 17 κοιμόμουν σε πλατό για να ετοιμάσω το σκηνικό για το αυριανό γύρισμα. Τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής μου ασχολούμαι με αυτό που ήθελα και που μού βγαίνει αβίαστα. Έχω κάνει σκηνικά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Έχω κάνει σκηνογραφία για την Δήμητρα Γαλάνη, τη Νατάσα Μποφίλιου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official)

Έπειτα, ο Νότης Χριστοδούλου σε μία εξομολόγηση από τα βάθη της καρδιάς του μίλησε για την αποδοχή που δεν εισέπραξε από την μητέρα του.

«Στα 25 μου είπα την αλήθεια μου στην μητέρα μου. Όταν βρήκα έναν άνθρωπό με τον οποίο ζήσαμε μαζί 16 χρόνια υπέροχα. Στην αρχή λοιπόν της σχέσης μας και όταν κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν ένα διαμάντι για μένα θέλησα να το πω στην μητέρα μου. Η μητέρα μου κουβαλούσε αυτό με το οποίο γαλουχήθηκε από την δική της μητέρα. Μου είπε “ευχαριστώ που μου το είπες, εγώ δεν μπορώ να το αποδεχτώ και κάνω ότι το ξεχνάω”», είπε χαρακτηριστικά ο Νότης Χριστοδούλου αναφερόμενος στη στιγμή που αποφάσισε να μιλήσει για τις προσωπικές του επιλογές στην μητέρα του:

Όσον αφορά τον πατέρα που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή ο ίδιος είπε:

«Τον πατέρα μου τον είδα δύο φορές στη ζωή μου. Βάζω Χ. Θα προτιμούσα χίλιες φορές που θα είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα που θα με στήριζε και θα με αγαπούσε και θα ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή μου. Αν πάρουμε όλη μου την πορεία εγώ οπισθοχωρώ και από το τραγούδι και από την τηλεόραση για να βρω την επιβεβαίωση της οικογένειάς μου. Ήταν η ανάγκη επιβεβαίωσης. Το ζητούμενο ήταν να μού πει η μητέρα μου σε αποδέχομαι όπως είσαι και είμαι δίπλα σου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νοτης Χριστοδούλου (@notis_christodoulou)

Επιπλέον, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως ούτε η μητέρα του βρίσκεται στη ζωή και δεν δίστασε να μιλήσει για τις τελευταίες στιγμές μαζί της.

«Ένιωσα μια τεράστια θλίψη και έναν τεράστιο θυμό, ότι αυτός ο άνθρωπος δεν με αποδέχτηκε ποτέ. Θα πω κάτι το οποίο το έχω πει μόνο στους φίλους μου και συγκινούμαι τώρα που το λέω. Ενώ 15 χρόνια δεν με αποδέχτηκε, τα τελευταία λόγια που άκουσε από την μητέρα μου ήταν να σηκώσει το κινητό της λέγοντας: “Μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου;” Και είπε το όνομά του. Και της λέω, έλα βρε μαμά σε παρακαλώ, έχει πάρει όλο τον κόσμο τηλέφωνο. Κάτσε φρόνιμα. Πάω σπίτι να κάνω ένα μπάνιο και να επιστρέψω και στον δρόμο μαθαίνω ότι έχει πάθει ανακοπή», είπε ο Νότης Χριστοδούλου για την τελευταία στιγμή με την μητέρα του.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;