Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 2 Μαρτίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Το φεγγάρι των νέων ευκαιριών φέρνει νέες ελπίδες και νέα όνειρα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Νέα Σελήνη στους Ιχθείς – 2 Μαρτίου

Το φεγγάρι των νέων ευκαιριών

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Βραδάκι Τετάρτης 2 Μαρτίου, εν μέσω καρναβαλικής περιόδου και η Νέα Σελήνη μας καλεί σε ένα νέο κύκλο προσπαθειών.

Ένα ρομαντικό φεγγάρι, στην 12η των Ιχθύων, υπογραμμίζει τις ευαισθησίες και τον ρομαντισμό. Νέο φεγγάρι, νέες ελπίδες, νέα όνειρα… Το μήνυμα του νέου κύκλου, εκπέμπει άρωμα συγκινήσεων και ευαισθησίας, παράλληλα με την αντικειμενική θεώρηση των θεμάτων που θα μας απασχολήσουν.

Σε συμπόρευση με τον Δία, κυβερνήτη των Ιχθύων και της Νέας Σελήνης, έχουμε ανάπτυξη των χαρακτηριστικών που αφορούν: τρυφερότητα, πνευματική ανάταση, έμπνευση, αλλά και παραπλάνηση, υπερβολική αισιοδοξία ή και ανέφικτα όνειρα.

Σε ημέρα Ερμή και ώρα Αφροδίτης, έχουμε μία γλυκιά αρχή, που μπορεί να λειτουργήσει ως θεραπεία, ίαση, αυτοΐαση, και αυτογνωσία.

Η ζωδιακή μοίρα του Ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος, προσδίδει την ανάγκη για τη μετάβαση, αλλαγή, καθώς όλα είναι ρευστά στην αρχή του κύκλου της Σελήνης. Σαν να αλλάζει εποχή, κεφάλαιο της ζωής μας.

Ο Ερμής κυβερνά τον ωροσκόπο και το μεσουράνημα, και είναι σε έξαρση και μαζί με τον Κρόνο. Περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θα δράσουμε: δηλαδή την σύνεση, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα. Ευθυκρισία και επινοητικότητα, είναι τα «όπλα μας».

Η υλοποίηση θα έρθει μέσω της τριπλής δύναμης της Αφροδίτης, του Άρη και του Πλούτωνα, σε ζωδιακή μοίρα μάχης. Η μάχη είναι δύσκολη, με εμπόδια που ορθώνονται και ενίοτε φοβίζουν ή φαίνονται ανυπέρβλητα. Ωστόσο, υπάρχει αν πιστέψουμε και επιμείνουμε στον στόχο, τα εμπόδια θα παραμεριστούν, καθώς θα βρούμε λύσεις. Λύσεις που απαιτούν ήθος, αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση.

Από τους συνδυασμούς διαπιστώνουμε πως η νοσηρότητα μπορεί να εκλείψει, σε κάθε τομέας που την έχουμε υποστεί. Ταυτόχρονα, γίνεται αποκάλυψη σκοτεινών επιρροών, ανθρώπων που έχουν επιδιώξει να εισβάλουν στη ζωή μας, στην ψυχή μας, στο υποσυνείδητο, να μας επηρεάσουν με τις δικές τους αντιλήψεις. Βρίσκουμε τον τρόπο της διαχείρισης του φόβου, της αγωνίας, της επίκτητης εμμονής ή ανησυχίας. Υπάρχει λύση για το θέμα μας, θεραπεία.

Λαμπερά άστρα φωτίζουν το συναίσθημα, τη σκέψη, την ιδέα, την επιτυχία, διώχνοντας τον φόβο.

Μεγάλη βαρύτητα θα έχουν λοιπόν, η διάκριση και η σωστή επιλογή, η αντοχή και η επιμονή, προκειμένου να κορυφώσουμε την προσπάθεια.

Οδηγός μας θα είναι ένα όραμα, ένα ιδανικό, μία ιδέα που συναρπάζει.

Ήρθε η στιγμή να τολμήσουμε να πιστέψουμε στο όνειρο λοιπόν!

Έχουμε την έμπνευση, το όραμα, τα εφόδια, το σθένος, την κρίση και την εμπειρία, να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν!

Κριός

Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε την αναδόμηση «εκ των έσω». Λίγο δύσκολο για ένα εξωστρεφές ζώδιο σαν εσάς, αλλά πρέπει να θυμόσαστε πως πλησιάζουν τα γενέθλιά σας. Θα λέγαμε πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε μία νέα αρχή και να ψάξετε τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας. Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμή θέματα που λόγω της ταχύτητας με την οποία κινείστε, δεν μπορείτε να τα προλάβετε.

Η καθυστέρηση είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή μία γνωριμία; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε;

Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν με την ευκαιρία της Νέας Σελήνης.

Σίγουρα τα θετικά σας περιμένουν λίγο αργότερα, όταν θα έχετε τα γενέθλιά σας.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να αποτινάξετε τις αναστολές, τις αδυναμίες, τις φοβίες που σας έχουν προκαλέσει σύγχυση ως τώρα. Μετά από μία ανατροπή των δεδομένων του χθες, πολλά θετικά σας περιμένουν. Αδράξτε την ευκαιρία. Κλείστε ένα κύκλο και προετοιμαστείτε για τον επόμενο. Απομακρύνετε ό,τι είναι εχθρικό και μπορεί να σας βλάψει πισώπλατα. Κυρίως αν ανήκει στο φιλικό περίγυρο. Μην γίνεστε άλλο αφελείς.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη για σας φέρνει το μήνυμα της αναγκαίας ανατροπής σε στόχους και άλλα σχέδια. Καθώς για αρκετό χρονικό διάστημα, για πολλούς από εσάς, το ενδιαφέρον στρέφεται προς νέους ορίζοντες, τώρα πρέπει πλέον να κάνετε μία νέα αρχή. Η περίοδος αυτή, έχει να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε αυτό που σας ενδιαφέρει, να γίνει ως δημιουργική δουλειά και να οδηγηθείτε σε νέους πνευματικούς δρόμους μελλοντικά.

Ωστόσο, άμεσα θα περάσετε από αρκετούς κλυδωνισμούς με στόχο να αλλάξουν κάποια σχέδια που δεν είναι αποδοτικά, ή δεν έχουν εύκολη επίτευξη. Συχνά είστε ονειροπόλοι, κι αυτό ενώ σας κάνει γόνιμους σε έμπνευση, αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον, ή να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Κάποιοι φίλοι θα σας εκπλήξουν με ιδέες ή συμπαράσταση. Θα στηριχθείτε σε ανθρώπους με κύρος, ωριμότητα και γνώση. Θα σας προσφέρουν την απαραίτητη σιγουριά.

Μη διστάζετε να ανοιχτείτε στον κοινωνικό σας χώρο, ή στην καριέρα σας.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη θα σας προσφέρει την δυνατότητα να ανοίξετε νέους ορίζοντες στον χώρο της καριέρας. Αν ήδη έχετε ένα συγκεκριμένο χώρο όπου επιδίδεστε, θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα, αφού αποτινάξετε τις ασαφείς εικόνες που περιβάλλουν τα σχέδιά σας. Θα πρέπει να τολμήσετε μία νέα αρχή και να προοδεύσετε μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, ή μία ανατροπή.

Το φαινόμενο αυτό προϊδεάζει για τις αλλαγές που επέρχονται στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών θα παίξουν ρόλο και σίγουρα θα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσετε πως θα έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ή θα διαλύονται σχέσεις που δεν θα είναι χρήσιμες στο μέλλον.

Μία νέα έμπνευση για τα θέματα της καριέρας θα αναπτύσσεται και διαισθητικά θα πάρετε αποφάσεις. Κάνετε υπομονή αν υπάρχουν καθυστερήσεις αρχικά, καθώς σχέδια που αγαπάτε ετοιμάζονται σταδιακά να εξελίσσονται.

Μπορεί να αφορούν την τέχνη ή ένα σκοπό που θα φέρει κέρδη σε σας και ενδεχομένως θα σας κάνει πιο αγαπητούς. Αρέσετε και έλκετε το ενδιαφέρον στις κοινωνικές σχέσεις. Το μόνο εμπόδιο μπορεί να είναι μία πιθανή δογματική άποψη για τη ζωή, την οποία πρέπει να ξεπεράσετε. Μην επιτρέπετε σε αδυναμίες να αναστείλουν την πορεία της νέας αρχής!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
22'
0 - 0
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 4 
 1 
 0