MasterChef 6: Βγάζουν τα «μαχαίρια» οι «Μπλε» - Απόψε η δοκιμασία αποχώρησης [Trailer]
Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 6 - Εντάσεις στο συμβούλιο και ακόμη μία δοκιμασία αποχώρησης

Σήμερα Παρασκευή (25/2) θα προβληθεί ακόμη ένα επεισόδιο MasterChef 6 γεμάτο εντάσεις για την ομάδα των «Μπλε». Πιο συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την «Κόκκινη» ομάδα να κερδίζει με μικρή διαφορά την «Μπλε», ενώ στη συνέχεια ο Δημήτρης ως αρχηγός της ηττημένης ομάδας «μοίρασε» την πρώτη υποψηφιότητας προς αποχώρηση και την πρώτη ασυλία. Στη συνέχεια οι παίκτες και παίκτριες της ομάδας «πάλεψαν» στη δοκιμασία ασυλίας με την Ελισάβετ να αναδεικνύεται νικήτρια.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την ψηφοφορία των «Μπλε», προκειμένου να έχουμε δύο ακόμη άτομα που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Στο trailer βλέπουμε τους τόνους να ανεβαίνουν, αφού όπως γίνεται αντιληπτό οι παίκτες καταφέρονται εναντίον του αρχηγού, ο οποίος φαίνεται να αποποιείται τις ευθύνες του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Παράλληλα, βλέπουμε τη Βασιλική να απαντάει ειρωνικά σε κάποιον από την ομάδα της ρωτώντας τον «Παίξαμε στο ίδιο επεισόδιο χθες;». Επιπλέον, κάποιος ακούγεται να λέει πως το ψάρι «βρωμάει από το κεφάλι» ρίχνοντας αιχμές κατά του Δημήτρη, ενώ ο Γιάννος εμφανίζεται να λέει πως «ο Ιούδας τελικά δεν ήταν μόνο ένας», κάτι που μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι θα δούμε κάτι που κανείς δεν περιμένει να δει στο σημερινό επεισόδιο!

Στη συνέχεια οι παίκτες και οι παίκτριες που θα αναδειχθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε ένα πιάτο αντιγραφής που έχει δημιουργήσει η Σταυριανή Ζερβακάκου, ενώ πιο πριν θα υπάρξει ένταση στο πλατό και για τη χρήση της κάρτας ασυλίας που βρίσκεται στην κατοχή της Φανής με τον Γιώργο να υπερασπίζεται την πρώην αρχηγό της ομάδας του έντονα.

Η συνέχεια απόψε στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;