Δίκη Λιγνάδη: Διακόπηκε για δεύτερη φορά - Πότε θα συνεχιστεί
Νέα διακοπή για τη δίκη Λιγνάδη - Πότε θα συνεχιστεί

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς θα ξεκινούσε την Παρασκευή (11/2), αλλά αναβλήθηκε για την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια. Ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί στα δικαστήρια με χειροπέδες πισθάγκωνα και για ακόμη μία φορά η άφιξή του πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου η δίκη Λιγνάδη αναβλήθηκε για δεύτερη φορά και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος στο πρόσωπο μέλους της σύνθεσης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι το παρόν στο δικαστήριο έδωσαν τόσο ο κατηγορούμενος όσο και οι καταγγέλοντες. Με την έναρξη της διαδικασίας ανακοινώθηκε πως οι γραμματείς της έδρας συμμετέχουν στην προγραμματισμένη στάση εργασίας μέχρι τις 11 το πρωί, καθώς και ότι ένα μέλος της έδρας νοσεί.

Σημειώνεται πως κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δέχθηκε φραστική επίθεση από ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο και φώναζαν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Τέρας! Να σαπίσεις στη φυλακή»

Πηγή κεντρικής εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;