MasterChef 6: Εντάσεις και μια «γλυκιά» δοκιμασία ασυλίας θα δούμε απόψε [Trailer]
MasterChef 6: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο - Δείτε το trailer

Το επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκες χθες Τετάρτη (23/2) ήταν αρκετά ανατρεπτικό, αφού το πλεονέκτη του Δημήτρη έφερε τα «πάνω-κάτω» στις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης αντάλλαξε την αρχηγό των «Κόκκινων» Φανή με τον παίκτη των «Μπλε» Γιάννο. Έτσι, μετά τις χθεσινές αλλαγές αρχηγός των «Μπλε» είναι ο Δημήτρης και η Φανή είναι παίκτρια των «Κόκκινων» με αρχηγό τον Γρηγόρη, με τον οποίο μάλιστα υπάρχει και μία κόντρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Έπειτα, ακολούθησαν οι μαγειρικές μονομαχίες σε διάφορες συνταγές, όπου οι παίκτες και οι παίκτριες διαγωνίζονταν ένας προς έναν Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (24/2) θα δούμε το συμβούλιο, όπου οι κριτές θα αξιολογήσουν τα πιάτα και θα δώσουν τις βαθμολογίες τους. Στο trailer φαίνεται ο Σωτήρης Κοντιζάς να ρωτάει κάποιον/κάποια αν του έλειψε η Φανή από την ομάδα, αλλά η απάντηση θα δοθεί στο σημερινό επεισόδιο.

Επιπλέον, στο trailer του σημερινού επεισοδίου από το MasterChef 6 ακούμε από τη μία πλευρά την Καλλιόπη των «Κόκκινων» να λέει πως νιώθει ντροπή, ενώ στη συνέχεια ακούμε τον Γρηγόρη να λέει πως κάποιοι λένε πράγματα που δεν ισχύουν καν. Όσον αφορά τους «Μπλε» βλέπουμε τον Νίκο να λέει χαρακτηριστικά πως δεν αλλάζει μίας ομάδα που παίζει καλά, ενώ ο Βασίλης χαρακτηρίζει έναν αρχηγό -πιθανώς τον Δημήτρη- «ιμιτασιόν αρχηγός».

Βέβαια, μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου μαθαίνουμε την βαθμολογία των δύο ομάδων. Η νικήτρια ομάδα θα χαλαρώσει παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ οι παίκτες και οι παίκτριες της ηττημένη ομάδας θα αγωνιστούν σε δοκιμασία ασυλίας και πιάτο αντιγραφής  του καλεσμένου pastry Chef, Μπάμπης Ζιντίλης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;