Γυναικοκτονία στα Ιωάννινα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 69χρονο - Σήμερα η νεκροψία
Δίωξη για ανθρωποκτονία άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 69χρονου άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 79χρονης συζύγου του.

Δίωξη για ανθρωποκτονία άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 69χρονου άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 79χρονης συζύγου του το βράδυ της Κυριακής (20/2).

Ο 69χρονος παραπέμφθηκε στον Ανακριτή χθες, Δευτέρα (21/2), από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Έτσι θα επιστρέψει στις ανακριτικές αρχές την ερχόμενη Πέμπτη (24/2).

Ο δράστης αρχικά προσπάθησε να καλύψει τις πράξεις του, λέγοντας ότι η γυναίκα του έπεσε και χτύπησε. Λίγη ώρα αργότερα, ενώπιον των αστυνομικών, ομολόγησε την δολοφονία λέγοντας ότι δεν είχε σκοπό να την σκοτώσει.

Καβγαδίσαμε, όπως κάναμε κάθε φορά. Ναι την χτύπησα, αλλά δεν είχα σκοπό να την σκοτώσω“, δήλωσε ο 69χρονος, ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 79χρονη.

Η εικόνα της ατυχής γυναίκας από τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο δράστης σοκάρει, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της Αμερικανίδας ηλικιωμένης.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, στην περιοχή του Γηροκομείου, το βράδυ της Κυριακής. Η κινητοποίηση που ακολούθησε ήταν μεγάλη. Στο διαμέρισμα όπου ζούσε η ηλικιωμένη έσπευσαν δυνάμεις της Ασφάλειας και το Εγκληματολογικό ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;