Survivor 5: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα
Ακόμα ένα συμβούλιο του νησιού ανέδειξε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη του Survivor 5 για αυτή την εβδομάδα.

Ακόμα ένα συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στο Survivor 5 το βράδυ της Κυριακής. Σε αυτό τον πρώτο λόγο είχε η ομάδα των Διάσημων, η οποία βρέθηκε να χάνει για μια ακόμα φορά από τους Μαχητές στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Με την ομάδα να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών της να είναι λεπτές, οι Διάσημοι κλήθηκαν να βγάλουν ως υποψήφιοι εκείνον που θεωρούν τον λιγότερο χρήσιμο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το αποτέλεσμα αυτό ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor 5, Γιώργος Λιανός, μετά το τέλος της ψηφοφορίας.

Τελικά, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Σάκης Αρσενίου με πέντε ψήφους.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ο γνωστός τραγουδιστής απέσπασε πλήθος αρνητικών σχολίων από τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε κατά του Σάκη Αρσενίου από τον οποίο τόνισε πως νιώθει σαν να μην υπάρχει όταν δεν γράφουν οι κάμερες του Survivor 5. Όπως δήλωσε ο παίκτης των Διασήμων:

«Νιώθω αποκομμένος από το παρεάκι που έχουν φτιάξει ο Άρης, ο Απόστολος, η Ναυσικά και ο Σάκης.» 

Ο Σάκης Αρσενίου, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και φανερά ενοχλημένος, δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή με προσβάλει και δεν έχω μάθει ποτέ στη ζωή μου να λέψω ψέματα! Είπε μια ατάκα ο Τάκης στο προηγούμενο παιχνίδι την οποία εγώ δεν θα ανέφερα ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι ήταν on camera. Γύρισε και πέταξε ότι κάποιος από την ομάδα των μπλε τον είπε κουλό επειδή χτύπησε το χέρι του και γύρισα και είπα ότι με πείραξε αυτό. Αυτό το έκανα καθαρά για να πικάρει την ομάδα των μπλε. Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να πω κάτι. Εμένα με έπνιξε αυτό και ήθελα να πω ένα μεγάλο συγνώμη στα παιδιά γιατί είμαι σίγουρος ότι ποτέ κανένας δεν θα το έλεγε αυτό.»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;