MasterChef 6: Ποιος ήταν ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής;
Η δεύτερη αποχώρηση από το MasterChef 6 ήταν αρκετά έντονη.

Δύσκολο ήταν ήταν το βράδυ της Παρασκευής, 18 Φεβρουαρίου, για την κόκκινη ομάδα στο MasterChef 6. Η κόκκινη ομάδα ήταν η πρώτη ηττημένη σε ομαδική δοκιμασία για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής και ένας από την ομάδα θα αποχωρούσε.

Οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν τους δύο παίκτες που θεώρησαν ως τους πιο αδύναμους και να τους θέσουν ως υποψήφιους προς αποχώρηση. Από τη διαδικασία, λόγω της ασυλίας, εξαιρέθηκαν ο Νίκος Παπαϊωάννου και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, καθώς και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, που πήρε την ευθύνη της ήττας ως αρχηγός της ομάδας. Μάλιστα, ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση εκτυλίχθηκε σε έντονο κλίμα, καθώς άλλοι παίκτες έθεσαν όλα τα προβλήματα, που αντιμετώπισε η ομάδα στο τραπέζι, ενώ άλλοι επέλεξαν να έχουν μια πιο διακριτική στάση και να κρατήσουν ηπιότερους τόνους. Τελικά, υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Γρηγόρη αναδείχθηκαν o Βασίλης Βαλέχας και ο Χριστόφορος Κατσιάνας.

Οι τρεις υποψήφιοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής, από την καλεσμένη pastry chef, Εβίτα Παπαχαραλάμπους. Η δοκιμασία βοήθησε κάποιους από τους υποψήφιους, ενώ ένας από τους παίκτες δεν τα πήγε και τόσο καλά και έπρεπε να αποχωρήσει νωρίς από το MasterChef 6.

Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Χριστόφορος, ο οποίος δεν έπεισε με το γλυκό του τόσο εμφανισιακά όσο και στην παρασκευή του. Οι συμπαίκτες του συγκινήθηκαν πολύ γιατί ήταν πάντα με το χαμόγελο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε πως ήταν η πιο έντονη δεύτερη αποχώρηση σε όλα τα MasterChef μέχρι σήμερα.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1