Survivor 5: Διπλή αποχώρηση για την ομάδα των «Μαχητών»
Survivor 5: Με μείον δύο παίκτες έμεινε η ομάδα των «Μαχητών» στο χθεσινό επεισόδιο.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα των «Μχητών» φαίνεται πως έχει αποδυναμωθεί αρκετά, καθώς οι Μαχητές δεν αποδίδουν καλά στα αθλήματα με αποτέλεσμα να χάνουν συχνά στα αγωνίσματα, ενώ οι μεταξύ τους σχέσεις είναι τεταμένες με τους παίκτες και τις παίκτριες της ομάδας να έχουν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα». Βέβαια, στο επεισόδιο του Survivor 5 που προβλήθηκε χθες Τετάρτη (16/2) η ομάδα των Μαχητών κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο του φαγητού και να φάει μετά από 20 ημέρες κρουασάν.


Και μπορεί μετά από 20 μέρες να γιόρτασαν μία σημαντική νίκη δεδομένου ότι το έπαθλο του φαγητού ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς, αλλά η συνέχεια του επεισοδίου επιφύλασσε άσχημες εξελίξεις για την ομάδα τους, η οποία αποδυναμώθηκε ακόμη πιο πολύ με μία απρόσμενη εξέλιξη. Πιο συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησης είδαμε να αποχωρούν από τον Άγιο Δομίνικο δύο παίκτες, εκ των οποίων και οι δύο ανήκαν στην ομάδα των Μαχητών.

Οι υποψήφιοι και υποψήφιες προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα ήταν η Πελαγία Καζολέα, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας με έντονο παρασκήνιο να «κρύβεται» από πίσω και πολλούς τσακωμούς να έχουν προηγηθεί στα προηγούμενα επεισόδια, ειδικά όσον αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα. Ωστόσο, η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Πελαγία!

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματα από τον Γιώργο Λιανό, η Πελαγία δήλωσε:

«Το έζησα 100% και γνώρισα ανθρώπους που θα έχω κι έξω στη ζωή μου. Η αλήθεια μου άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε άλλους περισσότερο το show κι η διπροσωπία. Θα στηρίζω με όλη μου την καρδιά ανθρώπους που συμπάθησα κι από τους Μπλε κι από τους Κόκκινους. Ελπίζω να φτάσει η Ασημίνα στον τελικό. Μπορεί κάποιος να τρέχει καλύτερα κι από μέτριος να γίνει πιο καλός. Αυτό μαθαίνεται κι εκπαιδεύεται. Το να μάθεις και να έχεις καλό χαρακτήρα γεννιέσαι με αυτό και δεν είναι κάτι που μπορείς να γίνεις».

Στη συνέχεια η Πελαγία αποχαιρέτησε του συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Σοφιάννα Αβραμάκη να ξεσπούν σε κλάματα λίγο πριν την οριστική αποχώρηση της φίλης τους από το νησί.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό αποχώρησε για λόγους υγείας και ο παρκουρίστας Άγγελος Πούλης, αφήνοντας τους «Μαχητές« με μείον δύο παίκτες από την ομάδα τους.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 1 
 0