MasterChef 6: Η επιστροφή του Νίκου, τα «καρφιά» των αρχηγών και η μεγάλη αλλαγή με την κάρτα ασυλίας
MasterChef 6: Ανατροπές στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής - Οι δύο ομάδες και η ένταση ανάμεσα στους δύο αρχηγούς

Βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές του MasterChef 6 και οι ανατροπές φέτος ξεκίνησαν από νωρίς. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη, ο οποίος μάλιστα είχε κερδίσει και το golden pin μπαίνοντας απευθείας στο σπίτι του MasterChef, ο Νίκος Μπέρκας που αποχώρησε στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Εκτός από την επιστροφή του Νίκου όμως στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες Τετάρτη (16/2) παρακολουθήσαμε την πρώτη ομαδική δοκιμασία. Μάλιστα πριν οι παίκτες και οι παίκτριες χωριστούν σε δύο ομάδες, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τις αλλαγές που φέρνουν τα «πάνω-κάτω» στο φετινό MasterChef.

Αρχικά, ο Γρηγόρης που ήταν ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας είχε ορισμένα πλεονεκτήματα. Αρχικά, κλήθηκε να επιλέξει τον/την αρχηγό της αντίπαλης ομάδας επιλέγοντας την Φανή, κάτι που φάνηκε να ενοχλεί την παίκτρια.

Πιο συγκεκριμένα, Ο Γρηγόρης λοιπόν επέλεξε τη Φανή για αντίπαλο αρχηγό λέγοντας:

«Την κοπέλα με το πουκάμισο το καρώ», ενώ η Φανή ενοχλημένη με τον Γρηγόρη είπε αργότερα στην κάμερα:

«Φυσικά και ο Γρηγόρης γνωρίζει το όνομά μου, μάλλον με φοβάται τόσο που δε θέλει καν να το πει. Προφανώς αν δε με φοβόταν, δε θα είχε τέτοια επιθετικότητα απέναντί μου ή τουλάχιστον θα έλεγε το όνομά μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο Γρηγόρης, όμως, δήλωσε στην κάμερα:

«Έβγαλα τη Φανή γιατί με κοιτούσε εκείνη την ώρα που κοίταζα τα πρόσωπα. Μού την έδινε και λίγο η φάτσα της και λέω oκ, βγες».

Η επιλογή του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας δεν ήταν το μοναδικό πλεονέκτημα που είχε ο Γρηγόρης, αφού σύμφωνα με όσα είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο παίκτης μπορούσε είτε να επιλέξει την κάρτα ασυλίας που θα τον πήγαινε απευθείας στην τελική δεκάδα, είτε να χωρίσει τις ομάδες που μετά την διαμόρφωσή τους θα παρέμεναν ως έχουν και δεν θα άλλαζαν ξανά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Όσον αφορά την κάρτα ασυλίας, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο εκτός από το ότι μπορούσε να πάει τον κάτοχό της κατ’ ευθείαν στην τελική δεκάδα μπορούσε να φύγει από τα χέρια του κατόχου της μόνο αν εκείνος «έσωζε» κάποιον συμπαίκτη ή συμπαίκτριά του σε δοκιμασία αποχώρησης ή αν κατά τη διάρκεια του Mystery Box τον προκαλούσε κάποιος σε μαγειρική «μονομαχία», κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα του MasterChef για το οποίο θα μάθουμε περισσότερα στο MasterChef.

Σημειώνεται, πως αν ο Γρηγόρης επέλεγε να χωρίσει τις ομάδες όπως αυτός επιθυμεί, τότε η κάρτα ασυλίας θα πήγαινε αυτομάτως στην αρχηγό της αντίπαλης ομάδας, την Φανή.

Τελικά, ο Γρηγόρης επέλεξε να διαμορφώσει εκείνος τις μόνιμες ομάδες του MasterChef 6 αφήνοντας την κάρτα ασυλίας στην Φανή. Έτσι, ο Γρηγόρης είναι ο αρχηγός της Κόκκινης Ομάδας και η Φανή η αρχηγός της Μπλε Ομάδας.

Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι ομάδας του MasterChef 6:

Έπειτα, οι δύο ομάδες πήραν «θέση μάχης» στην κουζίνα του MasterChef 6, με σκοπό να μαγειρέψουν και να κερδίσουν τους αντιπάλους τους. Το άγχος όλων φάνηκε να «χτυπάει» κόκκινο, ενώ στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (17/2) θα δούμε τα αποτελέσματα των ομάδων, τους νικητές αλλά και τους ηττημένους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1