Η πρώτη Αμερικάνικη «Eurovision» βρήκε τους παρουσιαστές της
Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές της πρώτης Αμερικανικής Eurovision.

Εδώ και αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστή η επιθυμία να μεταφερθεί η Eurovision και στην Αμερική. Πλέον, όλα είναι έτοιμα για τον «American Song Contest» και, πριν από λίγη ώρα, ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές.

Οι παρουσιαστές, λοιπόν, της Αμερικανικής εκδοχής της Eurovision θα είναι η πολυβραβευμένη με Grammy pop superstar και παρουσιάστρια πολλών talent shows, Kelly Clarkson,και ο ράπερ, με πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, Snoop Dogg.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Όπως γράφει ο OGAEGREECE:

«Το «American Song Contest» θα μεταδώσει το δίκτυο NBC, το οποίο κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Μαρτίου.»

Ο Snoop Dogg, από τη μεριά του δηλώνει:

«Είναι τιμή μου να παρουσιάζω το American Song Contest’δίπλα στη μικρή αδελφή μου Kelly Clarkson, γνωστή και ως Miss Texas.»

Με τη σειρά της, η Kelly Clarkson είπε:

«Είμαι fan της Eurovision και λατρεύω το concept της. Είμαι ενθουσιασμένη που θα φέρω αυτό το μουσικό φαινόμενο στην Αμερική. Είμαι τόσο χαρούμενη που θα δουλέψω με τον Snoop και ανυπομονώ να δω κάθε πολιτεία και περιοχή να εκπροσωπείται από καλλιτέχνες που θα πουν τα δικά τους τραγούδια.» 

To «American Song Contest» θα μας κρατήσει συντροφιά τις Δευτέρες από τις 21 Μαρτίου και για 8 εβδομάδες, μέχρι την παραμονή του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2022.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;