Επιστρέφουν οι όρθιοι σε διασκέδαση και εστίαση
«Ναι» από τους ειδικούς στην όρθια διασκέδαση.

«Κλείδωσε», σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η απόφαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τη «χαλάρωση» των μέτρων στην εστίαση και ειδικότερα σε ό,τι αφορά την άρση της απαγόρευσης για τους όρθιους πελάτες.

Παράλληλα, οι ειδικοί αποφάσισαν την αύξηση της πληρότητας των γηπέδων στο 50% και το άνοιγμα των σχολικών εκδρομών, στο πλαίσιο της περαιτέρω χαλάρωσης των μέτρων έναντι του κορωνοϊού.

Παρότι οι ειδικοί είπαν το «ναι» και για την επιστροφή της όρθιας διασκέδασης, δεν αλλάζει κάτι όσον τις καρναβαλικές παρελάσεις, ενόψει της Αποκριάς.

Άνοιξε το Τριώδιο: Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη, Απόκριες και Καθαρά Δευτέρα

Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν, η Επιτροπή δεν θα εισηγηθεί άνοιγμα και ελευθερίες για τις παρελάσεις, καθώς, όπως αναφέρουν, κάτι τέτοιο θα πυροδοτήσει μία πολύ αυξημένη επιδημιολογική κατάσταση, κάτι που δεν συμφέρει κανέναν αυτήν την στιγμή, την ώρα που η χώρα παλεύει να πάρει μία ανάσα και που αρχίζει να αχνοφαίνεται μία ελαφρά μείωση στους σκληρούς δείκτες, όπως θάνατοι και διασωληνώσεις στις ΜΕΘ.

«Το πνεύμα των μελών της Επιτροπής είναι ενιαία αντιμετώπιση σε όλη τη χώρα, καθώς είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ιχνηλάτηση σε ανοικτούς χώρους που πραγματοποιούνται παρελάσεις», δήλωσαν σχετικά Παπαευαγγέλου και Μαγιορκίνης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από το Υπουργείο Υγείας, προ ολίγων ημερών.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
4'
63 - 48
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;