Μπέττυ Μαγγίρα: «Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί είκοσι χρόνια - Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά σε χωρισμό»
Η Μπέττυ Μαγγίρα σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «The 2night Show».

Η παρουσιάστρια, ηθοποιός και performer Μπέττυ Μαγγίρα χθες Τρίτη (15/2) ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στην πρωινή ζώνη, τους «δύσκολους» καλεσμένους, αλλά και την σχέση της με τον επί 20 χρόνια σύζυγό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Αρχικά, μιλώντας για τις δυσκολίες της πρωινής ζώνης είπε:

«Το ήξερα ότι θα είναι δύσκολα στο πρωινό, γιατί είμαι σε ένα “χωράφι” με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Ίσως και τον μεγαλύτερο που έχει συμβεί σε πρωινή ζώνη! Το δύσκολο ήταν ότι η επικαιρότητα είχε κακές ειδήσεις. Αν και η εκπομπή μας είναι άκρως ψυχαγωγική, δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σου στην επικαιρότητα. Αυτό με έχει δυσκολέψει. Ξαφνικά πρέπει με έναν τρόπο να είμαι σαν δημοσιογράφος.

Πρέπει να μπω στο κλίμα έστω για λίγο. Το πρωινό είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχω παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Καταρχάς δεν σε παίρνει να είσαι κακόκεφος. Έχω και εγώ ανάγκη να περάσω καλά. Έχω νιώσει άβολα στην εκπομπή με κάποιους καλεσμένους που δεν μιλούσαν καθόλου. Ήταν πολύ αμήχανο» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα για την παρουσίαση της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Επιπλέον, η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην δύσκολη τηλεοπτική στιγμή που βίωσε φέτος, όταν έχασε την μητέρα της.

«Πιο άσχημη στιγμή από αυτή που βίωσα φέτος, δεν υπάρχει. Έχασα τη μητέρα μου, βγήκα στην έναρξη και βούρκωσα αλλά κρατήθηκα αρκετά. Δεν ήθελα να με δουν να κλαίω γοερά στην τηλεόραση. Το πένθος αυτό το χειρίζομαι εγώ όπως ξέρω, στο σπίτι μου. Ξέρουν οι άνθρωποι ότι πέρασα δύσκολα. Δεν πήγα τρεις μέρες στη δουλειά, αλλά εντάξει… Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ όταν επέστρεψα μετά την κηδεία στην εκπομπή», είπε εμφανώς φορτισμένη η Μπέττυ Μαγγίρα στον «αέρα» της εκπομπής.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μάλιστα αναφέρθηκε και στη διαχείριση κάποιων «δύσκολων» καλεσμένων.

«Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ και να βγω μετά την κηδεία της μαμάς μου. Έχει τύχει να πω και λάθος ονόματα. Τώρα για άβολη στιγμή ίσως δύο καλεσμένοι, που δεν μιλούσαν καθόλου. Δεν θέλω να πω ποιος ήταν. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Δεν έλεγε τίποτα. Δηλαδή ρωτούσες κι απαντούσε με ερώτηση. Το πήγαινες από εδώ, το πήγαινες από εκεί αλλά δεν. Μαθαίνεις από αυτά. Αισθάνεσαι αμήχανα εκείνη τη στιγμή γιατί είναι και ζωντανό. Άσε, δεν τελειώνει ο χρόνος», δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Όσον αφορά τη σχέση ζωής με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 20 χρόνια είπε:

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί είκοσι χρόνια. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά σε χωρισμό. Έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα όπως όλοι. Το μυστικό είναι η επικοινωνία. Με τον Δημήτρη επικοινωνούμε πολύ καλά σαν ζευγάρι, εξηγούμε ο ένας στον άλλον τι τον ενοχλεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μη το συζητήσουμε.

Δεν τον πιέζω αλλά θα τον ρωτήσω τι έγινε μέσα στην μέρα, πώς πήγε το meeting. Οι άνθρωποι δεν μιλάνε, για αυτό δεν κρατάνε οι σχέσεις. Πρέπει να το αναλύσεις, να πεις τι σε ενοχλεί, τι σε κάνει να νιώθεις άσχημα ή άβολα. Κανείς δεν είναι τέλειος. Ο Δημήτρης είναι λίγο απόλυτος αλλά όχι εγωιστής».

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;