Αγίου Βαλεντίνου: 661 ζευγάρια παντρεύτηκαν στο ίδιο μέρος, την ίδια ημέρα
Ένας μαζικός γάμος έγινε σε προάστιο του Μεξικού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κάτι που γιορτάζουμε κάθε χρόνο. Οι ερωτευμένοι, οι ζευγαρωμένοι, ακόμα και οι single βρίσκουν κάτι να κάνουν αυτή την ημέρα. Όμως, από τις πιο παράξενες ειδήσεις της φετινής γιορτής των «ερωτευμένων» είναι αυτή που έχει να κάνει με τον ταυτόχρονο γάμο 661 ζευγαριών.

Πιο συγκεκριμένα, 661 ζευγάρια επέλεξαν τη Δευτέρα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2022, να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης, σε μία τελετή που έλαβε μέρος στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα. Για πρώτη φορά, γίνεται ένας ταυτόχρονος γάμος τόσων πολλών ζευγαριών.

Μεταξύ των νεόνυμφων, που παρευρέθηκαν στην τελετή αυτή, ήταν και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που πριν από χρόνια είχαν μείνει χήροι και αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη. Ο 74χρονος, Francisco Calvo, και η αγαπημένη του 67χρονη, Rosalba Silva, γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια και αποφάσισαν να επισφραγίσουν αυτή την αγάπη με έναν ξεχωριστό γάμο!

Όπως αναφέρει συγκινημένη η Silva:

«Δεν πίστευα ότι θα είχα άλλη ευκαιρία. Όμως η αγάπη με βρήκε ξανά.» 

Ο μαζικός γάμος έγινε σε ένα προάστιο στο Μεξικό. Για κάποιους, όπως ο Jonathan Garcia, ο γάμος αυτός αποτελεί ένα οικογενειακό έθιμο. Ο 40χρονος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δύο από τις αδερφές μου έχουν ήδη παντρευτεί με αυτόν τον τρόπο. Όταν είδα πόσο ευτυχισμένες ήταν, είπαμε να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση.» 

Η Maria Darinka Rendon, υπάλληλος του συμβουλίου στο Ciudad Nezahualcoyotl, μίλησε για τη διαφορετικότητα του μαζικού αυτού γάμου. Η ίδια υποστηρίζει ότι αυτό που λείπει ως προς την οικειότητα της τελετής, το αντισταθμίζουν προνόμια όπως τα δωρεάν πιστοποιητικά γάμου. Όπως σχολιάζει η ίδια:

«Το να συγκεντρώσεις 661 οικογένειες σε ένα μέρος ήταν μία αρκετά μεγάλη πρόκληση.»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;