Bridgerton: Πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς του Netflix
Το «Bridgerton» επιστρέφει στο Netflix και έχουμε το πρώτο trailer.

To Bridgerton έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2020, όταν ακόμη το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη βίωνες τις επιπτώσεις ενός ακόμη lockdown. Τότε, η αγαπημένη σειρά κατάφερε να κερδίσει την “καρδιά” του κοινού κατακτώντας την κορυφή μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ σύντομα πήρε το «πράσινο» δεύτερη σεζόν. Μάλιστα, η θερμή υποδοχή της σειράς οδήγησαν το Netflix να ανανεώσει το «Bridgerton» για τρίτη και τέταρτη σεζόν, πριν ακόμη κυκλοφορήσει η δεύτερη, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει και ένα spin-off.


Πριν δούμε όμως όλα αυτά, σειρά έχει η δεύτερη σεζόν που θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 25 Μαρτίου 2022. Σήμερα Δευτέρα (14/2) το Netflix μας επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη, αφού έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν του Bridgerton. Στο trailer βλέπουμε την Λαίδη Γουίλσνταουν να μιλάει στους αναγνώστες της, καθώς ετοιμάζεται να φέρει για ακόμη μία φορά τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με το πρώτο teaser trailer η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς μένοντας πιστή στα βιβλία, εστιάζει στην ιστορία αγάπης του Anthony Bridgerton και της Kate Sharma, ενώ στο τέλος του teaser υπάρχει μία περίπτωση να αποκαλύπτεται το άτομο που βρίσκεται πίσω από την λαίδη Γουιλσνταουν. Παρ’ όλα αυτά το αν η λαίδη Γουιλσνταουν θα αποκαλύψει ή όχι την ταυτότητά της, είναι κάτι που θα μάθουμε όταν κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν της σειράς.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;