Will Smith: Ταξιδεύει από τον Νότιο στο Βόρειο Πόλο για νέο ντοκιμαντέρ
Will Smith: Η σειρά ντοκιμαντέρ καλύπτει ένα εκτεταμένο ταξίδι που εκτείνεται σε διαφορετικά μεγαοικοσυστήματα, κοινότητες και τοπία σε όλη τη Γη.

Το National Geographic στέλνει τον Will Smith και στις δύο άκρες της Γης. Η σειρά «Pole to Pole», όπως ανακοινώθηκε, ακολουθεί τον Αμερικανό ηθοποιό, ράπερ και παραγωγό σε ένα ταξίδι από τον Νότιο Πόλο στον Βόρειο Πόλο.

Το «Pole to Pole» εντάσσεται στο νέο περιεχόμενο που φέρνει το Nat Geo στο Disney Plus. Είναι η τρίτη συνεργασία του Will Smith με το National Geographic μετά το «Welcome to Earth» και το «One Strange Rock».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

«Στο National Geographic,στρατηγική μας είναι να αφηγούμαστε τολμηρές, τις καλύτερες στην κατηγορία τους ιστορίες που πυροδοτούν την περιέργεια και εμπνέουν τους ανθρώπους να εξερευνήσουν και να νοιαστούν για τον κόσμο μας» δήλωσε η Courteney Monroe, πρόεδρος του National Geographic Content, σε δήλωσή της.

Η σειρά ντοκιμαντέρ καλύπτει ένα εκτεταμένο ταξίδι που εκτείνεται σε διαφορετικά μεγαοικοσυστήματα, κοινότητες και τοπία σε όλη τη Γη.

Ο Γουίλ Σμιθ είναι εκτελεστικός παραγωγός υπό την Westbrook, μαζί με τους Miguel Mendez και τον Teren Carter. Από τη Nutopia, εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jane Root και Piter Lovering και από την Protozoa, οι Darren Aronofsky και Ari Handel.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;