ΑΠΚΥ: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Τοξικοί άνθρωποι - Τοξικό εργασιακό περιβάλλον»
Παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Το δεύτερο τηλεσεμινάριο του νέου κύκλου δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης (Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών και Προγραμμάτων Σπουδών) του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), έχει θέμα «Τοξικοί άνθρωποι – Τοξικό εργασιακό περιβάλλον» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022.

Για την παρακολούθησή του (ώρα έναρξης 17:00), ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συνδεθεί στα εργαλεία τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/38jtp8pf.

Ανάμεσά μας βρίσκονται τοξικοί άνθρωποι που επηρεάζουν τη ζωή, την υγεία και την ψυχολογία μας. Πολλές φορές, αυτό συμβαίνει αργά και μεθοδικά. Πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τέτοιους τοξικούς ανθρώπους χωρίς αρνητικές συνέπειες στην ψυχική μας ισορροπία; Η Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης, η οποία είναι η εισηγήτρια όλων των τηλεσεμιναρίων του κύκλου, θα αναφερθεί τόσο στους τοξικούς ανθρώπους, όσο και στην τοξικότητα στο εργασιακό περιβάλλον και πως να την αντιμετωπίσουμε χωρίς να επηρεάζει την υγεία και την απόδοσή μας.

Για την εξασφάλιση πιστοποιητικού παρακολούθησης χρειάζεται η ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 14 Φεβρουαρίου εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2