TikTok: Δέκα τραγούδια που έγιναν viral και «αποθεώθηκαν» από τους χρήστες της πλατφόρμας
Τραγούδια που χόρεψαν και τραγούδησαν χιλιάδες χρήστες του TikTok.

Το TikTok «εισέβαλε» στην ζωή μας απρόσμενα και γρήγορα, καθώς η πανδημίας εξαπλωνόταν και όλοι ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας. Πολλοί θεωρούσαν ότι με το τελχαχαχα της πανδημίας ή έστω του lockdown, το TikTok θα «πέθαινε» και όλοι θα γυρνούσαμε εξ’ ολοκλήρου στα παλιότερα social media, όπως το facebook, το Twitter και το κυρίαρχο για τις νεότερες γενιές, Instagram.


Ωστόσο, το TikTok μπορεί να ήρθε για να μας συντροφεύσει τις μοναχικές και κρύες νύχτες του lockdown, αλλά όπως δείχνουν θα μείνει. Άλλωστε πρόκειται για μία πλατφόρμα με πολλά και μικρής διάρκειας βίντεο που κατάφεραν να μας κάνουν να γελάσουμε, να χορέψουμε και να ανακαλύψουμε ακόμη και hacks που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Μεταξύ άλλων κατάφεραν να «εκτοξεύσουν» μερικά τραγούδια, τα οποία ακούσαμε (ή απλώς θυμηθήκαμε μέσω του TikTok), και δεν γινόταν να «ξεκολλήσουν» από το κεφάλι μας με τίποτα.

Ας δούμε μερικά από τα πιο viral τραγούδια του TikTok!

1. WAP

Το WAP είναι ένα από τα τραγούδια που έκανε πάταγο στο TikTok, αφού απέκτησε και το ολόδικό του challenge. Το challenge προέκυψε από το video clip της Cardi B και της Megan Thee Stallion, όπου οι τραγουδίστριες κάνουν κάποιες ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΕΣ κινήσεις. Οι χρηστές του TikTok, λοιπόν, έκαναν viral το «WAP», ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να κάνουν ένα συγκεκριμένο χορευτικό, που μεταξύ μας δεν το λες κι εύκολο.

2. It’s All Coming Back To Me

Το τέλος του 2021 «αναβίωσε» ένα παλιό (αλλά απ’ ότι φαίνεται κλασικό) τραγούδι της Celine Dion, το οποίο έγινε viral στο TikTok. Πρόκειται για το αγαπημένο «It’s All Coming Back To Me Now» που κυκλοφόρησε το μακρινό 1996 με ένα αρκετά ιδιαίτερο και κάπως δραματικό κλιπ. Έτσι, πολλοί χρήστες στο TikTok κάνουν μία κωμική αναπαράσταση του τραγουδιού, η οποία είθισται να είναι grande αφού προσποιούνται ότι είναι στην σκηνή και τραγουδούν ένα αρκετά δραματικό και συναισθηματικό τραγούδι. Πάρτε κι εσείς λίγο Celine Dion vibe εδώ!

3. Break My Heart

Κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας η Dua Lipa κυκλοφόρησε το «Future Nostalgia», έναν δίσκο που παίζει να είναι και ό,τι καλύτερο είχε συμβεί εκείνο το τρομακτικό και συνάμα μίζερο διάστημα που ακόμη δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς είναι ο κορωνοϊός. Το πρώτο τραγούδι της που έγινε viral στην πλατφόρμα και αποτέλεσε οιωνό για την επιτυχία ολόκληρου του δίσκου ήταν το «Break My Heart», αφού κάποιοι στίχοι φαίνεται πως ταίριαξαν «κουτί» με όσα περνούσαν εκείνη την περίοδο ΠΟΛΛΑ άτομα. Ε, και αποφάσισαν να το χορέψουν στο TikTok.

4. Physical

Ένα ακόμη τραγούδι που «λιώσαμε» στην καραντίνα (και όχι μόνο) είναι το «Physical» που συμπεριλαμβάνεται στο «Future Nostalgia». Και τι του λείπει άλλωστε για να γίνει viral; Είναι χορευτικό, έχει catchy στίχους και έχει ένα vibe που σε κάνει να θέλεις να σηκωθείς και να χορέψεις ακόμη και αν βαριέσαι πραγματικά τη ζωούλα σου. Γι’ αυτό το λόγο το «Physical» ήταν το νο1 τραγούδι σε βίντεο για workout και γυμναστική κάνοντας πολύ κόσμο προφανώς να σηκωθεί από τον καναπέ του, όσο και να βαριόταν! Βέβαια, πολλοί χρήστες θέλησαν απλώς να τραβήξουν ένα βιντεάκι με soundtrack το συγκεκριμένο single και όχι- δεν τους αδικούμε!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

5. Take You Dancing

Όταν το καλοκαίρι 2021 έφτασε, όλοι και όλες είχαμε «λιώσει» στο TikTok μετά από μία πολύμηνη καραντίνα και ετοιμαζόμασταν να τα δώσουμε όλα για να χαρούμε τον ήλιο, την θάλασσα και γενικών το καλοκαίρι. Τότε ήταν που ο Jason Derulo, γνωστός για τα άκρως χορευτικά χιτάκια που βγάζει, κυκλοφόρησε το «Take You Dancing» κάνοντάς μας να προσπαθούμε να μιμηθούμε τις απίστευτες χορευτικές του κινήσεις. Δεν ξέρουμε πόσοι και πόσες τα κατάφεραν, αλλά σίγουρα πολλά άτομα προσπάθησαν και φυσικά μπράβο για την προσπάθεια.

6. Baby One More Time

Το 2021 ήταν μία καθοριστική χρονιά για την ζωή της Britney Spears με το #FreeBritney να παίρνει τεράστιες διαστάσεις και φανς απ’ όλο τον κόσμο να διαμαρτύρονται, προκειμένου η pop star να πάρει την ζωή της πίσω. Όλα αυτά έφεραν στο προσκήνιο ξανά την μουσική της, η οποία για να λέμε την αλήθεια δεν έφυγε και ποτέ από την μόδα. Η Britney είναι κλασική, η Britney είναι «ΑΞΙΑ» όταν το θέμα έρχεται στην pop μουσική. Πολλοί χορευτές μάλιστα δημιούργησαν χορογραφίες με κάποια από τα all time classic τραγούδια της, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να στηρίξουν το κίνημα του #FreeBritney.

Με αφορμή όλο το buzz γύρω από την ζωή της (πλέον ελεύθερης) Britney Spears κάποια τραγούδια της έγιναν τρελά χιτ στο TikTok και ένα από αυτά που απέκτησαν δικό τους remix και χορευτικό ήταν το ανεπανάληπτο «Baby One More Time». Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη θα πούμε εμείς με τη σειρά μας και θα σας αφήσουμε να απολαύσετε τα χορευτικά!

7. The Motto

Ο Tiesto βρίσκει πάντα τρόπο να ξεσηκώνει τους πάντες και αυτό έκανε για ακόμη μία φορά με μερικά τραγούδια του. Ένα από αυτά είναι το «The Motto» σε συνεργασία με την Ava Max που είναι αδύνατον να μην τραγούδησες μέσα στο αμάξι σου (ή έστω στο μπάνιο σου). Η φάση ξεκίνησε από το εντυπωσιακό και ανατρεπτικό video clip του τραγουδιού με την εκρηκτική Ava Max σε πρώτο πλάνο και το πάρτυ συνεχίστηκε στο TikTok με κάποια απίστευτα και πρωτότυπα βίντεο γεμάτα χορό.

@yourdancerbff this song is so dance team it hurts. ❤️‍🔥 tag me if ya do it & break your knees like me. dc: @me #newdancechallenge #dancertiktok #danceteam #skims ♬ The Motto – Tiësto & Ava Max

@thefitnessmarshall Dance like you won the lottery (full workout on YouTube) @adflorea @haleyjordan12 ♬ The Motto – Tiësto & Ava Max

@almaperssons What’s yours? #newyearsresolution #musicad ♬ The Motto – Tiësto & Ava Max

@karaleighcannella what’s the motto 😉 dc: me #newdance #fypage ♬ The Motto – Tiësto & Ava Max

@theealexanderj Queen Crossing 💅🏽 #strut #heels #werk #runway #crosswalkchallenge Outfit: @dollskill Shoes: @wetkiss ♬ The Motto – Tiësto & Ava Max

8. The Business

Το «The Business» είναι ένα ακόμη τραγούδι του Tiesto που μας ξεσηκώνει, και αποκλείεται να μην το έχεις ακούσει. Στο TikTok μάλιστα το «The Business» έκανε τεράστια θραύση με τους χρήστες να το βάζουν στο repeat. Αξίζει να αναφερθεί ότι για κάποιο λόγο εκτός από το ακραία πρωτότυπο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, οι χρήστες εμπνεύστηκαν απίστευτα βίντεο με το «The Business».

@kylenutt117 Putting my GIRLFRIEND inside a light orb!!⚡️#photo #photography ♬ The Business – Tiësto

@thefitnessmarshall My kick is good but my balance is not #blooper #fitnessmarshall #fall ♬ The Business – Tiësto

@sjbleau Dc: @cynthiaparkerrrr ♬ The Business – Tiësto

@cynthiaparkerrrrcan you do it better?♬ The Business – Tiësto

@thekiryalife When you have a bad dream 😧Когда снится страшный сон 😂 Во сколько смотрите это видео?-Я в 17:27 ⏰ #thekiryalife #экстримдома ♬ The Business – Tiësto

 

9. Frozen

Ένα είδος μουσικής που ανθεί ιδιαίτερα στο TikTok είναι η ποπ. Γι’ αυτό τον λόγο δεν θα μπορούσε να λείπει η Madonna, η οποία έγινε viral μέσω ενός remix του all time classic τραγουδιού της «Frozen». Πολλοί το έχουν τραγουδήσει από το 1998 που το πρωτοερμήνευσε η «βασίλισσα της pop», αλλά ακόμη περισσότεροι μάλλον έβγαλαν βίντεο με το remix του τραγουδιού στο TikTok.

10. Best Friend

Και από την «βασίλισσα της pop» περνάμε σε αυτήν που πολλοί θεωρούν «βασίλισσα του TikTok». Πρόκειται για την αγαπημένη Doja Cat, η οποία έχει δει πολλά τραγούδια της να γίνονται viral στη δημοφιλή πλατφόρμα. Άλλωστε, η ίδια είναι πολύ αγαπητή στο νεανικό κοινό που αγαπάει πολύ την μουσική της. Αν και όπως είπαμε και πιο πριν πολλά τραγούδια της έχουν γίνει viral στο TikTok, εμείς διαλέξαμε το «Best Friend» με την εξίσου αγαπητή στο νεανικό κοινό Saweetie. Το «Best Friend» έχει δικό του χορευτικό, το οποίο θέλει δύο: Εσένα και τον κολλητό ή την κολλητή σου!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Λαμ
18:00
-
Άρη
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
17:15
-
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
20:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 1 
 0 
 0