Πλεύρης: Tι θα γίνει φέτος με τα καρναβάλια - Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις
Πλεύρης: "Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθεί από την Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων η απόφαση για τα καρναβάλια".

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθεί από την Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων η απόφαση για τα καρναβάλια και τη διεξαγωγή αποκριάτικων εκδηλώσεων, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Πλεύρης εξέφρασε την ανησυχία του για τις μεγάλες συγκεντρώσεις, όπως αυτές που συναντούμε την περίοδο των Αποκριών, ωστόσο, επεσήμανε ότι «βούληση της κυβέρνησης είναι να γυρίσουμε στην πλήρη κανονικότητα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Από σήμερα, περίπου 300.000 πολίτες που έχουν συμπληρώσει 7 μήνες και δεν έχoυν κάνει τρίτη δόση εμβολίου, δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ και όπως σημείωσε ο κ. Πλεύρης στερούνται προνόμια εισόδου σε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ενώ θα χρειάζεται να κάνουν και rapid test για την προσέλευση στην εργασία.

Επιπλέον, από σήμερα, όσοι έχουν ενεργό ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα χωρίς την υποχρέωση αρνητικού τεστ, εφόσον προέρχονται από τα κράτη- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Συμφωνίας Σένγκεν, καθώς και από τις 33 χώρες εκτός Ένωσης που έχουν προσχωρήσει στο σύστημα ψηφιακού πιστοποιητικού.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;