Παπα - ΠΑΟΚ: «Ζητώ συγγνώμη από τους γονείς του Άλκη - Σφάξαμε το παιδί τους για το τίποτα»
Παπα- ΠΑΟΚ: «Αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα ξυπνήσουμε, θα τα πούμε, θα γυρίσουμε πλευρό και θα ξανακοιμηθούμε».

Ο ιερωμένος και γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ (γνωστός ως Παπα- ΠΑΟΚ), μίλησε για τη δολοφονία  του 19χρονου Άλκη, φανερά συγκινημένος.

Ο Πατήρ Χρήστος δήλωσε ότι είναι σοκαρισμένος με το συμβάν αλλά «δυστυχώς το περίμενα και δυστυχώς περιμένω και χειρότερα».

«Ξυπνήσαμε σήμερα ξαφνικά όλοι, απότομα σοκαριστικά, πονάμε, ματώνουμε, δεν ξέρουμε τι να πούμε στα παιδιά μας, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε» σημείωσε και τόνισε «αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα ξυπνήσουμε, θα τα πούμε, θα γυρίσουμε πλευρό και θα ξανακοιμηθούμε».

Ο Παπα- ΠΑΟΚ τόνισε ότι υπάρχουν παιδιά που έχουν χάσει το όριο τους, τον εαυτό τους ακόμα και με ναρκωτικά και ότι οι αθλητικοί παράγοντες έχουν μερίδιο ευθύνης σε όσα συμβαίνουν, ενώ μάλιστα τους χαρακτήρισε ως «ηθικούς αυτουργούς».

Στην συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια είπε πως «θέλω να ζητήσω μια βαθιά συγγνώμη από τον Άλκη. Όλοι φταίμε που σε βάλαμε στα χώματα τόσο νωρίς. Ζητώ συγγνώμη και από τους γονείς του». «Τους σφάξαμε το παιδί τους για το τίποτα» πρόσθεσε συγκινημένος.

Ακόμα, ο πατήρ Χρήστος τόνισε ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και σημείωσε ότι πρέπει να δώσουμε αγάπη σε όλους και να ζυμώσουμε πολιτισμό.

ΨΧ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;