MasterChef: Παίκτρια έβαλε τα κλάματα βλέποντας κρέας αλόγου -
MasterChef: H παίκτρια βλέποντάς το κρέας αλόγου έβαλε τα κλάματα, ενώ είπε στους κριτές «δεν μπορώ να το μαγειρέψω», φεύγοντας.

Στο Ισπανικό MasterChef τα πράγματα είναι λίγο πιο “ωμά” από ό,τι στο ελληνικό.  Εκτός από την τεράστια πεσκανδρίτσα που κλήθηκαν να καθαρίσουν οι παίκτες, αλλά και τη σμέρνα που μαγείρεψαν ζωντανή, υπήρχε άλλη μια στιγμή στην περσινή σεζόν τους, που έφτασε μια παίκτρια στα όριά της.

Ένας παίκτης είχε πλεονέκτημα κι έτσι οι κριτές του είπαν να διαλέξει τι κρέας θα ήθελε να δώσει σε κάθε συμπαίκτη του, για να μαγειρέψει. Εκείνος, όμως, έχοντας ακούσει μια συμπαίκτριά του να του εκμυστηρεύεται πως το μόνο κρέας που δεν θα μαγείρευε ποτέ στη ζωή της θα ήταν αυτό του αλόγου, το εκμεταλλεύτηκε και μόλις το είδε διαθέσιμο στις επιλογές, της το έδωσε στο πιάτο.

Εκείνη βλέποντάς το έβαλε αμέσως τα κλάματα, ενώ είπε δυνατά στους κριτές πως «δεν μπορώ να το μαγειρέψω», φεύγοντας από την αίθουσα. Όπως ανέφερε αργότερα, όταν ήταν παιδάκι αναγκάστηκε να κάνει θεραπευτική ιππασία κι έτσι υιοθέτησε μια ιδιαίτερη αγάπη για τα άλογα. Η μοχθηρή και στρατηγική κίνηση του συμπαίκτη της, όμως, είχε σκοπό να τη βγάλει από το παιχνίδι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τελικά όμως γύρισε και το μαγείρεψε με πόνο ψυχής, δημιουργώντας ένα πιάτο με άλογο, ρύζι, κρεμμυδάκια και σοκολάτα. Παραδόξως συγκέντρωσε θετικά σχόλια από τους κριτές και συνέχισε στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 2