Στα δικαστήρια ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη [ΒΙΝΤΕΟ]
Δολοφονία Άλκη: Στον εισαγγελέα ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού - Αποδοκιμασίες από παρευρισκόμενους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης [ΒΙΝΤΕΟ]

Σήμερα Πέμπτη (3/2) λίγο μετά τις 9:30 ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου αδικοχαμένου Άλκη, ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2) από χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου, το οποίο μόλις είδε τον 23χρονο δράστη ξεκίνησε να τον αποδοκιμάζει. Ο 23χρονος κατηγορούμενος κατά τη μεταφορά του στο δικαστήριο φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ απέφυγε να κοιτάξει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Εις  βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, συμπλοκή με επακόλουθο τον θάνατο, όπως επίσης για παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και Αθλητισμού.

Ο ίδιος είναι ο ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο οχημάτων που εθεάθησαν να εγκαταλείπουν το σημείο της δολοφονικής επίθεσης, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και ίχνη αίματος τα οποία ερευνώνται.

Ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης προσήχθη το απόγευμα της Τρίτης (1/2) στο ΓΑΔΘ, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) συνελήφθη. Στο πλαίσιο της ανάκρισής του αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημά του.

Επίσης, φίλος του θύματος που έπεσε και εκείνος θύμα των χούλιγκανς το ίδιο βράδυ, τον αναγνώρισε. Ακόμη, εντοπίζεται σε κάμερες όπου βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης θεωρείται ένα από τους πιο σκληρούς χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη, ανήκει σε σκληροπυρηνικό σύνδεσμο, στη γραμμή «κρούσης» της Θύρας 4 και έχει παρελθόν στην οπαδική βία. Μάλιστα, ο ίδιος είχε συλληφθεί το 2019 για οπαδικη βία, κατηγορούμενος για συμπλοκή και μαχαιρώματα με οπαδούς άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης. Όσον αφορά την υπόθεση του 2019 εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία είχε παραπεμφθεί.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί κοντά στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Επίσης, είχε πάρει μέρος και στα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν στον Βόλο στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ το 2017.

Πηγή κεντρικής εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;