Instagram: Έρχονται οι
Αν το νέο "feature" του Instagram τελικά έρθει και στην Ελλάδα, θα διαπιστώσουμε ποιοι θα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τους Influencers.

Η Meta Platforms (στην οποία εντάσσεται και το Instagram) παρουσίασε τη νέα δυνατότητα στις ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι παρέχει έναν διαφορετικό τρόπο στους δημιουργούς να κερδίσουν χρήματα από τους followers τους.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της πλατφόρμας, Adam Mosseri: «Οι δημιουργοί κάνουν ό,τι κάνουν για να βγάλουν τα προς το ζην και είναι σημαντικό αυτό να είναι προβλέψιμο».

Φυσικά, αν το νέο “feature” του Instagram ευοδώσει στην Αμερική, θα έρθει και στην Ελλάδα.

Τότε μάλλον θα διαπιστώσουμε και το πραγματικό support των followers προς τους Influencers.

Με λίγα λόγια, οι δημιουργοί, θα μπορούν να προσφέρουν στους συνδρομητές πρόσβαση σε αποκλειστικά Instagram stories, φωτογραφίες ή βίντεο που εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες και φυσικά Instagram Lives σε real time.

Οι τιμές συνδρομών του Instagram κυμαίνονται από 0.99 έως 99.99 δολάρια, με επιλογές ενδιάμεσα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Meta. Υπενθυμίζουμε ότι το Facebook ξεκίνησε τις συνδρομές το 2020 και δήλωσε ότι δεν θα εισπράξει καμία αμοιβή από τους δημιουργούς νωρίτερα από το 2023. Το ίδιο θα ισχύει και για τις συνδρομές στο Instagram.

Πολλές εταιρείες Social Media, όπως αναφέρει η Wall Street Journal, χρησιμοποιούν πλέον οικονομικά κίνητρα για να δελεάσουν τους δημιουργούς να συμμετάσχουν ή να παραμείνουν στις πλατφόρμες τους. Το Snapchat, το YouTube και το TikTok έχουν ήδη ανακοινώσει σχετικές επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Να σημειωθεί επίσης ότι και στο Twitter πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε μια παρόμοια υπηρεσία που ονομάζεται «Super Follows» και επιτρέπει στους συνδρομητές να πληρώνουν για plus περιεχόμενο από αγαπημένους τους δημιουργούς.

H αλήθεια είναι πως υπάρχει αρκετή περιέργεια για τη συμμετοχή του κόσμου σε αυτά τα νέα δεδομένα. Άραγε πόσοι είναι οι “fanatics” των Influencers μας;

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1