Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πήγε η ΔΕΔΔΗΕ να συνδέσει το ρεύμα, αλλά η φάση δεν πήγε και πολύ καλά
Καλά (δεν) πήγε και αυτό!

Ακόμη ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο πλαίσιο της κακοκαιρία «Ελπίδα» που σε γενικές γραμμές πετσόκοψε τον κρατικό μηχανισμό και ταλαιπώρησε πολύ κόσμο στην Αττική.

Ένα από τα (πολλά) προβλήματα που προκλήθηκαν αυτή την εβδομάδα λόγω της κακοκαιρίας ήταν η διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής, που είχε διάρκεια όχι 1-2 ωρών αλλά ημερών. Ωστόσο, η ΔΕΔΔΗΕ κατέβαλε προσπάθεια να επαναφέρει την ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές, κάποιες φορές επιτυχώς και κάποιες όχι και τόσο.

Έτσι, όταν το συνεργείο πήγε να επαναφέρει το ρεύμα στην απέναντι πλευρά του δρόμου που δεν είχε ρεύμα από τη Δευτέρα, αλλά τελικά «έκοψε» το ρεύμα και στην απέναντι πλευρά του δρόμου που είχε ρεύμα αφήνοντας ουσιαστικά ολόκληρη τη γειτονιά χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε μία κυρία στην κάμερα του ΑΝΤ1 οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν και ρώτησαν «γιατί το κάνουν αυτό» και έπειτα, ο οδηγός με τον τεχνικό άρχισαν τις… διαπραγματεύσεις για το αν πρέπει τελικά να κοπεί το ρεύμα. Πάντως, μία καλή άποψη από εμάς είναι η εξής: Καλό θα ήταν να μην κόβουμε το ρεύμα στον κόσμο.

Πηγή εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;