Αττική οδός: Εισαγγελική παρέμβαση για τον πολύωρο εγκλωβισμό οδηγών
Αττική Οδός: Tην παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε ο εγκλωβισμός οδηγών εν μέσω της επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Tην παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε ο εγκλωβισμός οδηγών στην Αττική Οδό εν μέσω της επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίς» στην Αττική η οποία έχει προκαλέσει εκτεταμένες χιονοστρώσεις και πολύ σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της Ποινικής Δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επιβεβαίωσε πως υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες στην Αττική Οδό, στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας και ζήτησε από την εταιρεία που έχει την ευθύνη διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου να κάνει το καλύτερο δυνατό.

«Προσωπικά πιστεύω πως θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για αυτό που συνέβη στην Αττική Οδό. Αυτή θα είναι η εισήγησή μου προς τον πρωθυπουργό» δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο ίδιος ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια αντιδρόμησης από και προς το Αεροδρόμιο, γίνεται προσπάθεια να φτάσουν εκχιονιστικά στο σημείο, ώστε να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί και να ανοίξει ο δρόμος. Όπως είπε, έχει ξεκινήσει μια προοδευτική αποκατάσταση της κυκλοφορίας που θα συνεχιστεί.

❗ Όλα τα νέα και οι εξελίξεις για την κακοκαιρία «Ελπίδα» ❗

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;